PodržimoNaše

Zdrav i fit obrok uz The Movie Pub u Zagrebu i bijelu pileću platu za 2 osobe: pileći ćevapi, pileći file, pileća pljeskavica, otkošteni pileći batak zabatak, pole s vrhnjem, kroketi...69 kn!

22 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u odličnoj atmosferi popularnog The Movie Puba, jednog od najpopularnijih mjesta svoje vrste u Zagrebu! Kupon je iskoristiv do 20.05.2019. Svim korisnicima Maestro ili Mastercard kartice, extra popust od 20% na butelje - plaćanje u restoranu!

Ponuda uključuje: The Movie Pub: bijela pileća plata za sve koji žive zdravo - pileći ćevapi, pileći file, pileća pljeskavica, otkošteni pileći batak zabatak, pole s vrhnjem, kroketi, tartar, luk - plata za 2 osobe!

Plata sadrži: pileći ćevapi, pileći file, pileća pljeskavica, otkošteni pileći batak zabatak, pole s vrhnjem, kroketi, tartar, luk!

 U prizemlju hotela nalazi se popularni The Movie Pub & Restoran, gdje naši gosti mogu odlično jesti i svakodnevno doživjeti vrhunsku zabavu uz live svirku poznatih bandova u večernjim satima.

   

The Movie Pub & Restoran ” otvoren 2002. godine stekao je status kultnog zagrebačkog okupljališta u koji rado navraćaju gosti iz čitave Hrvatske. Mjesto je vrhunske zabave i provoda. Uređen je u stilu engleskog pub-a. Prostor sa 350 stalnih sjedećih mjesta, podijeljen je na dva dijela, koji po potrebi mogu funkcionirati autonomno svaki za sebe, ali i kao jedinstven prostor. Interijer je uređen s pažljivo odabranim detaljima i stilskim namještajem.

Facebook pogledajte ovdje!