Ovo proljeće otkrijte izvor zdravlja, revitalizacije i pravog odmora u Termama Radenci! Wellness za 2 osobe uz 3 dana/2 noćenja s polupansionom u hotelu Izvir, masaže, kupanje, saune... od 1408kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U proljeće se budi priroda, a u Termama Radenci probudite se i Vi! Napunite baterije, opustite se i revitalizirajte uz termalne bazene i legendarnu mineralnu vodu...i ostale bogate sadržaje ponude! Kupon se može iskoristiti do 05.05.19.!

Ponuda uključuje: 2 polupansiona (buffet doručak i večera), u economy sobi s francuskim krevetom, 1 x parcijalna masaža u trajanju 10 minuta; neograničeno kupanje u termama (na dan dolaska od 11 h i cjelodnevno kupanje na dan odlaska); jutarnja gimnastika i aqua fitness (ponedjeljak-subota); ulaz u hotelski svijet sauna (1 x dnevno, do 15.00h - ne vrijedi na dan odlaska ); korištenje ogrtača za kupanje; animacijski program; besplatni parking; besplatni internet u cijelom hotelu!


Hotel Izvir - Izvor vašeg zdravlja

Lječilišni hotel sa 128 soba, od kojih je dio namijenjen i zdravstvenim gostima. Na raspolaganju je šest tipova soba, a među njima i sobe za invalide. Sve su sobe klimatizirane. Većina ih ima i balkon. Iz hotela postoji izravan ulaz u termalne bazene, bife restorane i zdravstveni te wellness centar.

Hotel Izvir nalazi se uza zeleni lječilišni park s jedinstvenim izvorom mineralne vode. Malo je regija koje se mogu pohvaliti s toliko prirodnih izvora mineralne vode kao Radenci s okolicom. Poznato je više od 45 izvora. Arheolozi su utvrdili da su izvore ovdašnje mineralne vode iskorištavali već u pretpovijesti. Ime hotela Izvir naše je odavanje počasti tim čudesnim darovima prirode. Ima sobe za goste lječilišta i druge goste. Nudi svu udobnost lječilišta s izravnim ulazom u termalni svijet te zdravstveni i wellness centar. 


Lječilište Radenci – srce kaže da!

Stoljeće i pol lječilišne tradicije u liječenju srčanih bolesti, termalni bazeni i legendarna mineralna voda – i već je pred vama odmor zbog kojeg će vam zaigrati srce!

Wellness u Lječilištu Radenci - sve za dobro osjećanje!

Poznata mineralna kupka
Kupanje u mineralnoj vodi, jednoj od najbogatijih ugljikovim dioksidom na svijetu, blagotvorno utječe na zdravlje, srce, kožu i opće stanje organizma, čak i na seksualni život. Glavni su blagotvorni aktivni sastojak kupke mjehurići ugljikova dioksida koji za vrijeme kupanja kroz kožu prodiru u tijelo. Zaboravite na brige i uronite u žuboreću oazu mjehurića blagotvorne mineralne kupke svaki dan svojeg odmora kod nas!


Svijet sauna
U radenskom Svijetu sauna, osim dviju finskih sauna, turske, biljne i infracrvene saune te tilarija, očekujemo vas s tematskim programima sauna.

Masaže
Masaže su jedan od najpoznatijih načina ublažavanja boli i napetosti u mišićima. Odaberite koja će vam od njih ublažiti probleme i opustiti vas.