Čvrsta i zategnuta koža, smanjeni centimetri u obujmu kritičnih zona mogući su uz 1 tretman injekcijske lipolize u BC Vanessa u Velikoj Gorici ili BC Dream u Zagrebu...za 590kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tretmani mršavljenja nekirurškim metodama svima su mnogo prihvatljiviji od operacija i noža, a rezultati su iznad svih očekivanja! Kupon vrijedi do 31.05.2019.!

Kupon se može koristiti na 2 lokacije: Beauty centar Dream - Nova cesta 154, Zagreb ili Beauty centar Vanessa - Trg kralja Tomislava 41 Velika Gorica.


LIPOLIZA

Lipoliza je superiorna metoda razbijanja masnih stanica i tkiva uslijed čega se gube centimetri obujma na kritičnim zonama tijela. 


Nekirurška metoda naprednom tehnologijom usmjerava energiju za ciljano zagrijavanje površinskih i dubinskih slojeva kože na tretiranim zonama i masnog tkiva u njima. Istovremeno je neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se postupno razlaže stimuliranim metaboličkim procesima, a centimetri u obujmu se smanjuju dok koža postaje čvršća, zategnutija i potaknuta na obnovu kolagena.


Neinvazivan, ugodan i klinički dokazano učinkovit tretman koji Vas vodi do željenih rezultata!