Proljeće u istarskom Novigradu uz 3 dana/2 noćenja ili 7 dana/6 noćenja sa polupansionom u Pansionu Emaus za 2 odraslih osobe i dijete do 14 godina GRATIS već od 749 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite iskustvo predivne Istre i nezaboravan odmor na 3 ili 7 dana, ovisno o izabranoj opciji. Kupon vrijedi u periodu od 18.04. do 09.06.2019.!


Pansion EMAUS 

Pansion EMAUS smješten je na samom ulazu u Novigrad, nedaleko nove marine Nautica, usred prostranog parka, udaljen svega 300 metara od mora i 10 minuta šetnje od centra grada.

Pansion raspolaže sa 23 dvokrevetne, komforne i novoopremljene sobe, aperitiv barom, salom za sastanke (cca 40 ljudi) i kapelicom. Mogućnost noćenja s doručkom ili polupansion (doručak + večera). Privatno parkiralište za sve goste pansiona.


Što nudimo?

Dvokrevetne sobe; aperitiv bar; 300m od mora; brzi WiFi; sala za sastanke; 500m od centra grada; sat TV; sportski sadržaj; dječje igralište.

Možemo reći da se Emaus i Novigrad nalaze se u sredini sjevero-zapada Istre. Ako pogledate kartu, primjetiti ćete da se oko nas, oko Novigrada nalaze i ostali poznati turistički gradovi, koje možete posjetiti, obići i osjetiti Istarsku kulturu.


Od granice smo udaljeni samo 20 minuta vožnje, što znači da ste kod nas u trenu nakon ulaska u Hrvatsku. Do nas možete doći vrlo lako putem vaših GPS uređaja, a još jenostavnije Vašim mobilnim telefonom.