Kozmetički salon Arte Vita u Varaždinu donosi Vam paket 40 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela - termo kapsula, SlimLine sauna, limfna drenaža i elektrostimulacija uz 86% popusta!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Postignite željene rezultate i dovedite svoje tijelo u formu! Paket Arte Vite uključuje 10 vježbanja u termo kapsuli + 10 SlimLine sauna + 10 limfnih drenaža + 10 elektrostimulacija. Kupon se može iskoristiti do 30.05.2019.!

Termo kapsula

Termo kapsula za vježbanje ima posebno dizajniran i patentiran ležaj koji blagodatno djeluje na kožu i tijelo te poboljšava rezultate fizičkih aktivnosti unutar kapsule.Višestruke su koristi vježbanja u termo kapsulama.Optimalna kombinacija terapija, koja zbog djelovanja infracrvene svjetlosti, konstantne temperature 37 ° C i aktivnog vježbanja omogućava izuzetne rezultate kod gubitka tjelesne težine i opsega na najkritičnijim točkama tijela.

Elektrostimulacija

Elektrostimulacijo  ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te reducira celulit. Ova se metoda odvija preko elektroda postavljenih na tijelo koji stimuliraju mišićnu reakciju tj. kontrakciju ili vibraciju.Metoda je učinkovita  za uklanjanje masnih jastučića na kritičnim dijelovima tijela kao što su trbuh, bedra i stražnjica. Elektrostimulacija ubrzava mršvljenje i oblikovanje tijela te u vrlo kratkom vremenu primjećujemo promjene na koži i tonusu.metoda Elektrostimulacija koristi električne impulse koji izazivaju kontrahovanje mišića dok je osoba u ležećem položaju.

Limfna drenaža 

radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na tai način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledat će utegnutije i glađe.

SlimLine sauna

SlimLine kapsula ima predprogramirane programe za jednostavne terapije za cjeloviti gubitak tjelesne težine (programi mogu biti tako osmišljeni da omogućavaju različite učinke, tj. za mali, srednji ili znatni gubitak tjelesne težine).

Što su SlimLineTM tehnologije za ubrzavanje metabolizma i gubitak tjelesne težine?

SlimLine kapsula predstavlja prvi sustav kapsule s medicinskim učinkom, koji omogućava gubitak tjelesne težine zahvaljujući integriranim sinergističkim tehnologijama: termalnom konvekcijom/ bliskim infracrvenim toplinskim zračenjem, terapijom intenzivnim LED diodama od 30W i 99-postotnim čistim kisikom. 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 7 dana unaprijed na br. tel: 095 507 0979, uz KOD i ID kupona po primitku!