Proljeće u slikovitoj Crikvenici uz odmor na 3 dana/2 noćenja s 2 polupansiona u hotelu Omorika 4* uz piće dobrodošlice, košarica voća i vina u sobi za 2 osobe i već od 959kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Započnite proljeće uz blagotvornu klimu i ljekovitost crikveničkog zraka! Hotel Omorika se nalazi oko 2 km od centra Crikvenice do kojeg vodi slikovita obalna šetnica. Okružuje ga bujno mediteransko raslinje, a u neposrednoj blizini pruža se šljunčana plaža...Kupon vrijedi od 18.04.19. do 31.05.19.!

Hotel Omorika se nalazi oko 2 km od centra Crikvenice do kojeg vodi slikovita obalna šetnica. Okružuje ga bujno mediteransko raslinje, a u neposrednoj blizini pruža se šljunčana plaža.

O hotelu:

Boravak u ovom hotelu zasigurno ćete pamtiti po prekrasnom pogledu koji se pruža na plavetnilo mora i zelenilo otoka Krka. Na terasi hotela možete uživati u prvoj jutarnjoj kavi dok Vas miluju zrake sunca i povjetarac s mora.  


Hotel je izgrađen 1973. godine, a ime je dobio po zaštićenom endemskom stablu “omorika” koje je otkrio botaničar dr. Josip Pančić, rođen u ovom kraju. Renoviran je 2015. i 2016. godine. Njegova veličina, prostrani hodnici i sale govore o “glamouru” prošlih vremena. U hotelu Omorika su održavani poznati simpoziji i znanstveni skupovi, a najveću pažnju privukao je "I svjetski simpozij astronauta". 



U sklopu hotela: 

Recepcija (0-24); klimatizirani restoran; klimatizirane sobe; aperitiv bar na recepciji; kongresna dvorana; room service; terasa; Wi-Fi (besplatno); dječja igraonica; parkiralište (prema raspoloživosti, nečuvano, besplatno za goste hotela); animacija u ljetnim mjesecima; dječji krevetić na upit (ne naplaćuje se).



U blizini hotela: 
Sportski tereni: ljubitelji sporta ovdje mogu odabrati neki od terena uz hotel - 3 tenis igrališta, igralište za mali nogomet, stolni tenis, mini-golf.
Adrenalinski park za one željne avanture.
Šljunčana plaža ispod hotela obiluje sportskim sadržajima i rekvizitima za iznajmljivanje (ležaljke, suncobrani ), pedaline, badminton, odbojka na pijesku. Sportovi na vodi: skijanje na vodi, let sa padobranom.
Restauranti, cafe barovi, dućani. 



Mogućnost korištenja vanjskog bazena u kompleksu Ad Turres (cca 250 m) u periodu od lipnja do rujna. 
Ispred hotel je stanica turističkog vlakića koji vozi do centra Crikvenice u ljetnim mjesecima.