Ljetovanje u vrhuncu sezone za cijelu obitelj tik do mora na 8 dana/7 noćenja s doručkom za 2 odrasle osobe i 1 ili 2 djece do 14 godina u hotelu Koral već od 6499kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Koral smješten je tik do mora, uz predivnu pješčanu plažu... Kupon vrijedi u periodu od 13.07. do 24.08.2019.! Jedno dijete do 14 godina boravi besplatno u opciji 1), a dvoje djece do 14 godina u opciji 2) !


Hotel Koral**

Hotel Koral je tek jedan u nizu smještajnih objekata u kojima Istra ugošćuje svoje posjetitelje. Jedinstven je i prepoznatljiv po pitomosti i slikovitosti krajolika te srdačnosti i ljubaznosti domaćina.

To je novoizgrađeni ugodni obiteljski hotel, smješten u srcu medulinskog zaljeva tik uz more, tako da svojom južnom stranom dodiruje predivnu pješčanu plažu.


Hotel Koral nalazi se u turističkom gradiću Medulinu, direktno na pješčanoj plaži Bijeca. Novo renoviran 2018. godine, hotel je službeno kategoriziran s 3 zvjezdice, a raspolaže s ukupno 20 soba – 10 prostranih obiteljskih soba, 4 trokrevetne sobe, 4 dvokrevetne sobe i 2 standard dvokrevetne sobe, recepcijom, blagovaonicom i predsobljem. Sve su sobe opremljene sa FLAT TV-om i SAT priključkom, besplatnim internetom, klima uređajem te kupaonicom s tušem i zidnim sušilom za kosu.
Dominantan dio hotela je restoran s velikim kaminom, terasom i pogledom na more.

Opustite se u našim sobama s terasom i balkonima s pogledom na more. Uz zalazak sunca i noćnu ugodnu atmosferu uživajte u našim domaćim vinima i kulinarskim specijalitetima.


 

Svi gosti imaju 10% popusta na konzumaciju a la carte u hotelu ili u restoranu Idila (10 m od hotela)!


Bilo da vaš dolazak u Medulin motivira sport i rekreacija, more i ljeto, poslovni susreti, prigodan odmor ili vas jednostavno put nanese...hotel Koral je tu za vas tijekom cijele godine.

Medulin 

Medulin i njegova okolica bili su nastanjeni još u antičko doba.
Odlično sačuvani ostaci tih civilizacija stalna su meta znatiželjnih turista u potrazi za novim znanjima i spoznajama.
Ništa manje atraktivne nisu ni srednjovjekovne jezgre istarskih gradića kao ni bogate riznice njihovih crkvi, a za one koji vole više prirodne ljepote na raspolaganju stoji Nacionalni park Brijuni, Nacionalni park Plitvička jezera i nezaobilazni Park prirode Rt Kamenjak, smješten u samom srcu Medulin Riviere.