Camping Bela Krajina u Sloveniji nudi Vam drugačiji oblik odmora! Provedite 3 dana/2 noći u opremljenim mobilnim kućicama za 2, 4-6 ili 6-8 osoba i u raznim aktivnostima kampa za već od 770 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite odmor za spoj prirode, aktivnosti, opuštenosti i uživanja u tradiciji Campinga Bela Krajina uz rijeku Kupu! U cijenu su uključeni i posteljina, ručnici, ogrtač, čišćenje, parking i Wi-Fi! Djeca do 5 godina GRATIS! Kupon vrijedi od 21.04. do 01.06.2019.

Mali, ugodan i nagrađivani eko-kamp nalazi se na granici između Slovenije i Hrvatske, u srcu Bele krajine. Okružen prekrasnom netaknutom prirodom, kamp se nalazi izravno na rijeci Kolpi, jednoj od najljepših i najtoplijih rijeka u Europi.

Kamp Bela Krajina je 25-godišnja obiteljska tradicija koja zadovoljava i inspirira sve ljubitelje prirode i nudi nezaboravna iskustva.

Jedina lokacija na rijeci Kolpi koja nudi savršen odmor u mobilnim kućicama uz rijeku Kolpu! Mobilne kućice uz jedinstvenu lokaciju pružaju veliku udobnost za bezbrižan odmor od 2-8 osoba. Svaka kuća ima svoju drvenu terasu s vrtnom garniturom i piknik barom, a unutrašnjost kućica je potpuno opremljena s kuhinjom, kupaonicom, TV-om, klima uređajem i Wi-Fi. Boravak u mobilnim kućicama ugodan je i idealan za upoznavanje Bele krajine i druženje s voljenima.

Cijena uključuje smještaj u mobilnoj kućici s opremljenom kuhinjom, TV-om, strujom, plinom, klimom i privatnom terasom s grillom te posteljinu i ručnike i čišćenje!

Mobilna kućica "Suita" za 2 osobe: 1 spavaća soba s kupaonicom i prikladnom kuhinjom


Mobilna kućica "Comfort Riverview" za 4-6 osoba: spavaća soba, soba, kuhinja s blagovaonicom, kupaonica, WC


Mobilna kućica "Comfort Grand" za 6-8 osoba: spavaća soba, 2 sobe, 2 kupaonice, kuhinja s blagovaonicom

Kupcima kupona osigurano 10% popusta na adrenalinski park, najam kanua, bicikala, e-bicikala i dječjih bicikala keltski wellness!

Zašto odabrati Kamp Bela Krajina?

Zato što je odlično mjesto u srcu zelene okolice Bele krajine i kraj čiste i tople rijeke Kolpe, ima 25 godina obiteljske tradicije i gostoljubivosti Bele krajine, pruža aktivno iskustvo prirode, izgrađuje se u uskoj vezi s prirodom, "pet friendly", pogodan za romantični odmor u dvoje, aktivan odmor s prijateljima i obitelji; na udaljenosti samo 1h od Zagreba i Rijeke!