Ovoga proljeća otkrijte pravi biser Kvarnera - Rabac! Odmorite se u Hotelu Amfora uz izbor 2, 3 ili 4 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe, a očekuju Vas i piće dobrodošlice i fitness centar!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rabac, zbog niskih bijelih šljunčanih plaža, bogatog mediteranskog raslinja i kristalno čistog i bistrog mora, nazvan je “biserom Kvarnera”. Taj naziv opravdava i time što je u 2002. godini dobio EKO-markicu “Plava zastava”. Otkrijte ljepotu Rapca i iskoristite ovu ponudu u periodu od 27.04. do 05.05.2019.!

Hotel Amfora 3* smješten je u centru Rapca, 30-tak metara od mora, s prostranim parkingom. U neposrednoj blizini hotela Amfora možete pronaći sve što Vam treba: autobusnu stanicu, poštu, banku, ambulantu, market, pekaru, restorane, kafiće... 

Hotel Amfora uživa dugogodišnju tradiciju gostoljubivosti koja privlači mnogobrojne putnike željne odmora u ugodnom okruženju. Hotel Amfora potpuno je renoviran 2003. godine. Restoran, recepcija i aperitiv-bar su klimatizirani, kao i prostrane i dobro opremljene sobe, većinom s pogledom na more. Izvrsna kuhinja i ljubazno osoblje jamčit će Vaš ugodan boravak. 

Osim toga, u sklopu hotela Amfora gostima je na raspolaganju i pivnica, te prostrana terasa na otvorenom na kojoj se ljeti održavaju plesne večeri uz živu glazbu, kao i razni drugi zabavni sadržaji. 

Hotel Amfora raspolaže sa 52 sobe i 2 apartmana, od kojih polovica ima pogled na more i balkon, a polovica je smještana na strani parka, također s balkonom (samo ih je nekoliko bez balkona). Svaka od tih prostranih soba, osim novog i modernog namještaja i kupaonice s WC-om, kadom/tuš kabinom, sušilom za kosu, ima televiziju sa satelitskim programima i telefonsku liniju, te zasebni klima-uređaj.

Djeca od 0 do 3 godine borave GRATIS!

Dok ste na odmoru u hotelu, slobodno vrijeme iskoristite za otkrivanje Rapca i okolice, biciklizam, pješačenje, jahanje i izlete!

Smješten blizu Labina na jugo-istoku istarskog poluotoka u Kvarnerskom zaljevu,  poznato turističko ljetovalište Rabac sredinom 19. stoljeća bilo je malo ribarsko selo sa svega desetak kućnih brojeva. Zbog lijepe uvale i pitoma kraja ubrzo ga posjećuju prvi izletnici. Turizam se u Istri kao i u Rapcu brže počinje razvijati tek početkom šezdesetih godina ovog stoljeća, kada to malo mjesto zbog svojih prirodnih ljepota dobiva laskavi naziv "biser Kvarnera". Od tada su podignuti svi ostali hoteli, turistička naselja, autokamp te većina obiteljskih kuća.

Medu njegovim turistima godinama je najviše Nijemaca i Austrijanaca, zatim Engleza i Talijana. U jednom danu Rabac je usred ljeta ugošćavao najviše do 11 tisuća turista, mahom stranaca, te nekoliko domaćih kupača iz obližnjeg Labina i njegove okolice.

Prije kupnje kupona OBAVEZNO provjeriti raspoložive termine i sobe s Hotelom! ODMAH nakon kupnje i primitka kupona (KOD i ID) obavezna potvrda rezervacije termina i sobe na mail info@amfora.com.hr ili broj 052 255 600!