Topli svibanj u osebujnom Poreču na 3 dana/2 noćenja s doručkom u standardnom jednosobnom apartmanu s balkonom Lanterna Sunny Resorta by Valamar 2* za 3 ili 4 osobe...već od 445 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Apartmani u Poreču u apartmanskom naselju na obližnjem zelenom poluotoku Lanterna najviše odgovaraju mladima i obiteljima koje biraju aktivan odmor na moru! Kupon vrijedi isključivo za termin od 12.05.19. do 29.05.19.!

PRISTUPAČNI APARTMANI ZA ZABAVAN I AKTIVAN ODMOR BLIZU POREČA!

Lanterna Sunny Resort by Valamar je smješten na šumovitom poluotoku Lanterna, na pola puta od Poreča do ribarskog gradića Novigrada.

Smješteni su u okruženje mediteranskih parkova uz šljunkovite plaže. One koji, uz disco club, četiri bara i tri restorana apartmanskog naselja i dalje budu u potrazi za danonoćnom zabavom, čeka kratka vožnja busom do Poreča.

Boravišna pristojba uključena u cijenu!


Prostrani apartmani Lanterna smješteni su na istoimenom poluotoku nedaleko od atraktivne plaže. Pružaju odličan omjer cijene i kvalitete. Apartmani su okruženi bujnim zelenilom crnike i imaju balkon za opuštanja na otvorenom.

Standard jednosobni apartman (za 3 osobe)
Balkon / morska strana, spavaća soba s dva odvojena kreveta, dnevni boravak sa sofom, max. 3 osobe, kupaonica s tušem, kuhinja opremljena priborom za kuhanje i jelo

Standard jednosobni apartman (za 4 osobe)
Balkon / morska strana, spavaća soba s dva odvojena kreveta, dnevni boravak sa sofom, max. 4 osobe, kupaonica s tušem, kuhinja opremljena priborom za kuhanje i jelo

Apartmani nude odličnu vrijednost za novac i sjajan su izbor za mlade i aktivne obitelji. Udaljeni su nekoliko metara od prekrasne plaže s Plavom zastavom opremljene svim potrebnim sadržajima. Djeci su na raspolaganju dječja igrališta, dok odrasli mogu uživati u najrazličitijim sportskim aktivnostima na kopnu i moru.


Iskoristite brojne mogućnosti za aktivan i zabavan odmor na poluotoku Lanterna. Trčite ili hodajte slikovitim šetnicama uz more. Igrajte tenis i odbojku na pijesku u sportskom centru Delfin. 

Apartmansko naselje nudi nekoliko sjajnih restorana blizu mora, a moguća je i usluga polupansiona. Osim restorana, u turističkom naselju ćete još pronaći četiri bara i disco club.

SADRŽAJI ZA AKTIVNE OBITELJI I MLADE
Iskoristite brojne mogućnosti za aktivan i zabavan odmor na poluotoku Lanterna. Trčite ili hodajte slikovitim šetnicama uz more. Igrajte tenis i odbojku na pijesku u sportskom centru Delfin. Posjetite sportski centar Valeta u obližnjem Valamar Tamaris Resortu i isprobajte jedan od atraktivnih sportova u ponudi.

Odmor u turističkoj meki - Poreču!

Antički grad Poreč, jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj smješi vam se na zapadnoj obali poluotoka Istre. U svojoj atraktivnoj povijesnoj jezgri još uvijek čuva najljepši spomenik ranobizantske umjetnosti na Mediteranu – Eufrazjevu baziliku iz 6. stoljeća pod zaštitom UNESCO-a. Spojite opuštanje na uređenim plažama s istraživanjem prirodnih i povijesnih atrakcija Poreča i okolice.