Uživanje u srcu Dalmacije! 3 dana/2 noćenja ili 7 dana/6 noćenja u mobilnim kućicama Kampa Belvedere**** smještenog u Seget Vranjici za do 6 osoba već od 675 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kamp Belvedere nalazi se Dalmaciji, u turističkom mjestu Seget Vranjica... Belvedere će Vam svakako osigurati komforni boravak u samom srcu Dalmacije ;) Kuponi su iskoristivi od 18.04. do 08.06.2019.!

Kamp «Belvedere» nalazi se Dalmaciji, u turističkom mjestu Seget Vranjica. Iznimno atraktivna lokacija koju karakterizira hlad borove šume okružene mediteranskim zelenilom, kristalno čisto more i blizina Trogira koji je udaljen samo 5 kilometara.

Mobilna kućica za max 6 osoba - 3 odvojene spavaće sobe, dnevni prostor/blagovaonica, kompletno opremljena kuhinja sa perilicom suđa, wc, klima uključena u cijenu.

Osim prirodnih znamenitosti, Hrvatska se može pohvaliti brojnim kulturno- povijesnim spomenicima koji se nalaze u gradovima diljem Lijepe Naše. Zahvaljujući svojoj odličnoj lokaciji, “Belvedere” također nudi izlete u gradove u svojoj okolici i šire.

Čišćenje je uračunato u cijenu ! Obavezan Depozit 750 kn koji se daje kod dolaska i vraća se kod check-outa u slučaju neoštećene i uredne kućice.