[Adriatic Kamp] Uživanje u ljepotama Rovinja uz 3 dana/2 noćenja ili 7 dana/6 noćenja za do 6 osoba u luksuznim šatorima kampova Polari, Val Saline ili Veštar...već od 675 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristivost kupona od 19.04. do 08.06.2019., osim za kamp Val Saline za koji vrijedi iskoristivost od 27.04. do 08.06.2019.!


Kamp Polari ***

Kamp Polari *** nalazi se u zapadnom dijelu Istre, samo 3,5 km udaljen od centra grada Rovinja. Kamp Polari *** idealno je mjesto za sve one koji svoj odmor vole provoditi aktivno, zahvaljujući mnogobrojnim sportskim sadržajima koje kamp nudi. Za one koji se vole nesmetano opuštati, tu je 2 km duga plaža te raznovrsna ponuda restorana i barova.


Val Saline Kamp

Skriven u slikovitom i istoimenom zaljevu sjeverno od Rovinja, kamp Val Saline zauzima gotovo kilometar predivne plaže prilagođene svim uzrastima, terasasto se spuštajući prema moru nudi parcele na samo nekoliko koraka od mora s mnoštvom rekreacijskih sadržaja za aktivan odmor, bazen/lagunu napunjenu ljekovitom morskom vodom iz uvale Val Saline, bazen za odrasle i djecu s morskom vodom kao i raznovrsnu gastronomsku ponudu, Wellness & SPA, nudimo Vam sve pogodnosti za udobno kampiranje.

   

Camping Val Saline: iskoristivost od 27.04. do 08.06.2019.!


Kamp Veštar **** 

Kamp Veštar **** nalazi se u zapadnom dijelu Istre, 5 km južno od Rovinja.
Kamp Veštar **** svojom je pješčanom plažom i mirnom uvalom idealno mjesto za obiteljski odmor bez gradske buke.

Luksuzni šatori za max 6 osoba  -  3 odvojene spavaće sobe, dnevni prostor/blagovaonica , kompletno opremljena kuhinja sa perilicom suđa, wc, klima uključena u cijenu.

Čišćenje je uračunato u cijenu ! Obavezan Depozit 750 kn koji se daje kod dolaska i vraća se kod check-outa u slučaju neoštećene i uredne kućice.