Odmor uz visoku razinu sofisticiranosti! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 08.04.19. do 30.04.19. Isključeni termin 19.-21.04.19.

HOTEL ASTORIA**** by OHM Group®

Kao jedan od najboljih hotela u Opatiji, Hotel Astoria**** pruža široku ponudu usluga koje će garantirano zadovoljiti potrebe svakog gosta, kako poslovnog tako i onih koji uživaju u odmoru. Bilo da je to mjesto za odsjedanje, večeru, zabavu ili odmor: Hotel Astoria**** je s pravom destinacija načina života.


Hotel Astoria**** je smješten blizu samog srca grada Opatije gdje niste nikada previše udaljeni za veliki shopping, a također ni od arhitekturnih i kulturnih bisera grada. Svaki detalj je pažljivo biran i svaka soba je s pravom vrijedna posjeta. Naša najveća želja je da vam bude udobno i da se opustite, baš kao kod kuće.


Doplata za Deluxe kategoriju sobe s pogledom na more i s balkonom - 110,00 kn dnevno na licu mjesta (na upit i prema raspoloživosti).

O HOTELU

 50 soba i apartmana
 Svijet nenametljivog dizajna i elegancije
 Smješten blizu samog srca grada Opatija
 Međunarodno gastronomsko putovanje garantirano od Restorana Opazija
 Raspon usluga koje će garantirano zadovoljiti svakog gosta, poslovnog ili onih na     odmoru


Opatijska rivijera

Opatijska rivijera je jedna od onih destinacija koja će vas ostaviti bez daha. Smještena u idiličnom priobalju, između stjenovitih planina i kristalno čistog Jadranskog mora. Njezina jedinstvenost se odražava u četiri različite suprotnosti: planine na sjeveru, otoci na jugu, kamenita obala na istoku i veliki poluotok na zapadu.