Studio ljepote Manuela u Zagrebu i paket mršavljenja i oblikovanja tijela uz velashape i limfnu aparaturnu masažu! Postignite čvrsto, zategnuto i oblikovano tijelo u 5 dolazaka...749kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: 5x velashape od 30 minuta + 5 limfnih aparaturnih masaža od 30 minuta! Kupon se koristi u 5 dolazaka! Kupon se može iskoristiti do 25.05.2019.!

VELA

Uređaj najnovije generacije za oblikovanje i učvršćivanje tijela, čije sposobnosti koriste i mnoge poznate svjetske i domaće zvijezde.

Za VELA sistem je znanstveno potvrđeno da cilja i selektivno uništava samo masne stanice, ostavljajući kritične okolne strukture kao što su krvne žile živci i vezno tkivo netaknutima.

Radi na principu moderne Elos tehnologije te istodobno kombinira 4 različite tehnike (radiovalove, infracrvenu svijetlost s vakumom i masažom mehaničkim valjcima). Sonda s vakum-rolerom, prilikom aplikacije na tijelo doslovno kotrljajući razbija masne i celulitne naslage, oblikuje i učvršćuje tijelo, IR potiče cirkulaciju, a RV razbija najtvrdokorniji celulit i potiče obnovu kolagena u koži.

Aparaturna limfna masaža 

Tretmanom aparaturne limfne masaže izbacujemo višak vode i masnoće iz organizma, te vraćamo lakoću i poletnost tijelu!
Tretman aparaturne limfne masaže izvodi se komprimiranim zrakom sa ciljem uklanjanja i redukcije celulita, topljenja masnih naslaga, poboljšanja tonusa kože i sprečavanja pojave proširenih vena.