U nadolazećim mjesecima Salon Touch u Varaždinu pobrinut će se za oblikovanje vašeg tijela sa čak 16 tretmana mršavljenja za samo 599 kuna! Smršavite uz ultrazvučnu kavitaciju, radio frekvenciju...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite vrhunski "touch" 16 tretmana za mršavljenje i oblikovanje svoga tijela u Salonu Touch u Varaždinu i osjećajte se bolje, svježije i poletnije! Ponuda uključuje i poklon masažu leđa 20 min uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticama! Kupon se može iskoristiti do 30.05.2019

Paket mršavljenja i oblikovanja tijela sastoji se od:

4 x ultrazvučna kavitacija x 20 min (trbuh,guza, noge,bedra)

4 x radio frekvencija (six polarna sa vakumom) x 30 min (trbuh, noge, guza, bedra)

4 x  limfna drenaža x 30 min

4 x termo deka x 30 min (poklon špek tretman)

POKLON uz kupljeni paket - MASAŽA LEĐA u trajanju od 20 minuta!

Ultrazvučna kavitacija

Ultrazvučna kavitacija mit ili istina?
Kavitacija je poznata alternativa za liposukciju jer je neinvazivan i bezbolan postupak kojim se mogu oblikovati svi dijelovi tijela na kojim postoji višak masnih naslaga. Uništava masne naslage na trbuhu, bedrima, rukama, stražnjici ili drugim dijelovima. Pri čemu mišići, živci i tetive ostaju netaknuti, a koža se zateže pa se ne morate bojati viška kože nakon tretmana.

Radio frekvencija

U službi zatezanja kože i oblikovanja tijela! 

Osim poboljšavanja tonusa kože, radiovalovi djeluju i tako da tope masno tkivo te tako pomažu prilikom mršavljenja i eliminacije masnoga tkiva. Tretmani pomažu i kod uklanjanja celulita i masnih naslaga - radiofrekvencija prodire u dublje slojeve masnoga tkiva čime se otpuštaju masti iz masnih stanica te smanjuje celulit.
pomlađivanje kože (rejuvenacija, obnavljanje kolagena)
poboljšanje mišićnog tonusa.

Limfna drenaža

Spriječite nastanak celulita i proširene vene vježbom i samomasažom!

Uloga limfnog sustava je čišćenje tkiva od otpadnih tvari. Protok limfe i prirodna limfna drenaža može se usporiti ali zato postoje opcije popravljanja i rješavanja mnogih problema. Ako limfni sustav ne ispunjava svoju ulogu, radi otpadnih tvari koje se nakupljaju može doći do podbuhlosti, sive, opuštene kože i otečenih nogu. Limfna drenaža je pritisak na limfne žile i čvorove koji će pomoći u boljem protoku limfe i time rješavati estetske i zdravstvene probleme.

Termo deka + GRATIS BODY WRAP (špek tretman)

Pruža detoksifikaciju i sprječava nakupljanje masnoća u tijelu, ubrzava lipolizu, znojenje te izlučivanje štetnih tvari, aktivira tijelo i njegove funkcije. Radi na principu pražnjenja odloženog otpada u tijelu, kao što su teški metali, otrovi te aktivira hormone i vrenje, ubrzava metabolizam te istovremeno eliminira umor i poboljšava apsorpciju hrane. Balansira autonomni živčani sustav, poboljšava mišićnu masu, mliječnu kiselinu i rad jetre, te utječe na poboljšanje raspoloženja. Poboljšava imunološki sustav.