Početak ludog ljeta u Novalji! Budite dio otvorenja ljetne sezone na popularnom Zrću uz 3 dana/2 noćenja u apartmanima za 4 ili 6 osoba...već od 799kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 4 ili 6 osoba, ovisno o opciji! Kupon vrijedi od 02.06. do 20.06.2019.!

SMJEŠTAJ:

 4-krevetni apartman ima spavaću sobu s bračnim krevetom, dnevni boravak s kaučem na razvlačenje i kuhinjom. Svaki apartman ima vlastitu kupaonicu s wc-om i terasu ili balkon. Svi šesterokrevetni apartmani imaju 2 kupaone.

Zabava na Zrću

Zrće je jedna od najljepših novaljskih, ali i hrvatskih plaža. Šljunčana plaža bijelih oblutaka smještena je na sjeveroistočnom dijelu otoka Paga u uvali Zrće, udaljena od Novalje 2 km. Okružena je borovom šumom i velikim parkiralištem. U špici sezone na plažu može stati i do nekoliko tisuća kupača.

Na samoj plaži možete se uključiti u rekreacijske i zabavne sadržaje kao što su: odbojka na pijesku, skuteri na vodi, sky lift, spuštanje toboganom... Možete unajmiti plovilo, ležaljke, suncobrane i uživati u ugostiteljskoj ponudi.


Plaža Zrće je fenomen hrvatskog turizma, hrvatska Ibiza, gdje zabava traje 24 sata. Najpopularniji klubovi za nezaboravnu zabavu su Aquarius, Papaya i Kalypso.

Zrće je tijekom sezone s Novaljom povezano gradskom autobusnom linijom koja vozi svakih 30 minuta.

Jeste li znali?

Veliki broj mladih turista iz cijelog svijeta dolazi u Novalju radi 24-satnih programa na našoj najvećoj plaži Zrće.