Neponovljivi gastro užitak za sva nepca u Zagrebu! Aperitivo Bar otkriva Vam ručak ili večeru uz tatarski biftek, janjeće kotlete, vrhunska vina i pjenušci Kabole za 2 osobe i za samo 399 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Originalnost, kreativnost, iskustvo, znanje, utjecaj...Sve to ima Aperitivo Bar uz multifunkcionalan prostor koji jamči idealno druženje i uživanje u ručku ili večeri! Ponuda se može koristiti od ponedjeljka do subote od 14 do 22 h, uz obaveznu rezervaciju dan ranije! Kupon je iskoristiv u periodu do 27.04.2019.!

Uživajte u jedinstvenoj atmosferi Aperitivo Bara u Zagrebu i počastite se gastro užitkom uz vrhunske specijalitete i vina...

MISIJA

MISIJA se nalazi u imenici Bar-a:
 
Atmosfera
Profesionalnost
Energija
Razumijevanje
Iskrenost
Teatralnost
Ideja
Volja
Odanost


VIZIJA

VIZIJA je bila napraviti Bar u kojem će svaki zaposlenik uživati na svom radnom mjestu. Zaposlenici su educirani kako da gost bude zadovoljan u našem Baru te također od naših gostiju očekujemo da uvaže naš trud oko njih samih te naše ponude specijalizirane za njihove potrebe. Naš posao smo izabrali da bi ih ugostili najbolje što znamo, a smatramo kako znamo mnogo i kako ćemo samo napredovati i rasti u budućnosti.


Sve o vinima Kabola pogledajte ovdje !