Kozmetički salon Talija u Splitu otkriva Vam mini spa day uz njegu lica (piling, maska i masaža) i medicinsku masažu leđa u trajanju od 30 minuta...za samo 89kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Koža je zimi osobito željna regeneracije. Kako bi i dalje bila zdrava, dobro nahranjena i svježa, priuštite joj tretman čišćenja i njege, a opustite se i oslobodite nagomilanog stresa uz medicinsku masažu leđa! Kupon vrijedi do 20.05.2019.!


Koža je zimi osobito željna regeneracije. Kako bi i dalje bila zdrava, dobro nahranjena i svježa priuštite koži tretman čišćenja i njege!

Čišćenje lica u kozmetičkim salonima svakako je poželjan dio naše beauty rutine. Unatoč mlijeku i losionima koje koristima za čišćenje lica, miteseri se ne uklanjaju niti se izbaci nakupljena nečistoća u porama. 

Lučenje sebuma ili loja je prirodan proces u našoj koži, a uzrokuju i razni cimbenici poput slobodnih radikala, znojenja, nezdravih navika i netemeljitog čišćenja kože od make upa. a jednom kada se pore napune, moramo ih počistiti zelimo li da nam koža bude zdrava i da kreme koje nanosimo koža kvalitetno upije. 

Masaža opušta i podiže raspoloženje. Potiče lučenje serotonina-hormona sreće, njeguje i revitalizira kožu. Posebno se preporuča osobama koje su pod stresom i koje se osjećaju izmoreno i iscrpljeno. Nakon opuštajuće masaže preplavljuju nas osjećaji neizmjerne sreće i zadovoljstva.