Doživite autentičnost Dalmacije na 3 dana/2 noćenja uz smještaj u sobi ili apartmanu Holiday Village Sagitta i ALL INCLUSIVE uslugu, uz korištenje sportskih terena za 2 osobe...već od 1539 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje i tjednu animaciju za djecu i odrasle na minimalno tri jezika i glazbu uživo! Kupon vrijedi za boravak od 18.05.19. do 01.07.19.!

Godišnji odmor u Holiday Village Sagitta uz prednosti All Inclusive usluge!


ALL INCLUSIVE program hrane i pića: uključuje tri obroka uz popodnevnu užinu te neograničenu konzumaciju alkoholnih, bezalkoholnih pića i napitaka sa buffet stola. Alkoholna pića sa buffet stola poslužuju se od 10:00 do 23:00 sata, a bezalkoholna od 07:00 do 23:00 sata te su uključena u cijenu All Inclusive usluge. Topli napitci (instant kava, filter kava, kakao, čokolada, čajevi….) se poslužuju tokom doručka i popodnevne užine. Sva pića sa buffet stola su uključena u All inclusive uslugu.


Smještaj u hotelu

Hotel Sagitta, u sklopu Turističkog naselja Sagitta, hotel je koji zajedno sa apartmanima i bungalovima čini jedinstveno mjesto za odmor na ovom dijelu Jadrana.
Sagitta je obiteljski hotel sa tri zvjezdice, koji neprekidnim ulaganjem i obogaćivanjem sadržaja nastavlja tradiciju jednog od najboljih turističkih smještaja na ovom području. Hotel raspolaže sa 87 soba obogaćenih prekrasnim pogledom prema morskoj strani. 


Dvokrevetna soba s balkonom (min 2 odrasle osobe, maksimalno 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe + 1 dijete): ukupno 72 jedinice, površina jedinice cca 20 m2, udobno uređene hotelske sobe s bračnim krevetom / krevetom za dvije osobe (twin) i foteljom na razvlačenje kao pomoćnim ležajem (u istoj prostoriji), tuš / WC, sušilo za kosu, telefon, SAT TV, klima uređaj i balkonom prema morskoj strani. Raspoređene su na prvom (razina recepcije), drugom i trećem katu. Ovaj je tip smještaja također dostupan za pojedinačnu upotrebu (single use).


Smještaj u apartmanima

U sklopu naselja, pruža Vam se prilika za smještaj u apartmanima uz samo more ili svega nekoliko metara od plaže.
Apartman (min 2 odrasle osobe, maksimalno 4 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe + 2 djece): smještaj kategoriziran sa 3*, udaljen 50 - 150 m od glavne zgrade, ukupno 40 jedinica, površina jedinice 42,85 m2, opremljen telefonom, satelitskom televizijom, klimom, kadom/WC-om, kombiniranim dnevnim boravkom i spavaćom sobom (fotelja i/ili kauč na razvlačenje), odvojena spavaća soba s bračnim krevetom/ krevetom za dvije osobe (twin), kuhinjom sa blagovaonicom te dva balkona prema morskoj strani.


Ovaj naš najluksuzniji smještaj, sa svojim balkonima na južnoj strani, pruža gostima potpuni doživljaj buđenja uz more. Dodatnoj draži mediteranskog ugođaja doprinosi i smještaj u sjeni borove šume.