S Autoturist Parkom upoznajte čari Beograda! Dvodnevni izlet i razgled 04.-05.05. s prijevozom i polascima iz Zagreba i Siska te noćenje s doručkom u hotelu za samo 545 kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa u 5:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu te u 6:30 sati iz Siska. Kupon vrijedi isključivo za 04.-05.05.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan / ZAGREB – SISAK – BEOGRAD

Polazak autobusa u 5:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu te u 6:30 sati iz Siska. Ugodno putovanje autobusom do glavnog grada Srbije BEOGRADA. 

Po dolasku sastanak s lokalnim vodičem te odlazak u razgled grada autobusom i pješice: NOVI BEOGRAD - BEOGRADSKA ARENA – SAVA CENTAR – DEDINJE – HRAM SV. SAVE – KNEZ MIHAJLOVA ULICA – TRG REPUBLIKE – TERAZIJE – ELENI VIJENAC - ZGRADA SKUPŠTINE – NARODNO POZORIŠTE – CRKVA SV. MARKA... Nakon razgleda slobodno vrijeme u središtu Beograda za individualne programe. Odlazak u hotel. Smještaj. 

U večernjim satima mogućnost odlaska na „Skadarliju“ – jednu od najpoznatijih beogradskih ulica u centru grada, poznatu po noćnom životu, živoj glazbi i brojnim restoranima. Mogućnost organizirane večere uz doplatu. Povratak u hotel. Noćenje.

Mogućnost nadoplate za večeru u Skadarliji - 20 EUR.

2. dan / BEOGRAD – SISAK – ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak do KALEMEGDANA – stare beogradske tvrđave iznad ušća Save u Dunav. Razgled utvrde. Povratak u središte grada te slobodno vrijeme na knez Mihajlovoj ulici, jedinstvenoj ulici u Beogradu koja predstavlja spoj povijesti, tradicije i modernog. Slobodno vrijeme za shopping i ručak. 

U poslijepodnevnim satima polazak prema Hrvatskoj.  Uz kraća usputna zadržavanja putem radi odmora dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.