Splićani, tko je gladan?! Konoba More u Splitu nudi Vam neodoljive gastro ponude - mesna ili riblja plata sa desertom već od 149 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Konoba More uvijek Vas vraća na - ''repete'', možda još jedan izazov... Birajte između večere: mesna plata za dvoje i palačinke za samo 149 kn ili večere: riblja plata za dvoje i rožada za samo 199 kn! Kupon se može iskoristiti do 10.05.2019.

Ukoliko želite posjetiti mjesto ugodne i opuštene atmosfere gdje ćete uz vrhunsku uslugu dobiti izuzetno ukusan obrok tradicionalne dalmatinske kuhinje, Vaša idealna lokacija je konoba „More“. Ova konoba duge tradicije među Splićanima i njihovim gostima odavno se ''nametnula'' kao idealno mjesto za razna obiteljska i prijateljska okupljanja, ili pak za romantičnu večeru...

Za stolom Konobe More sklapaju se osobite ljubavi, prijateljstva i poslovi. Spektakl okusa, mirisa, ugođaja i glazbe uvijek Vas vraća na - ''repete'', možda još jedan izazov. Usta puna Dalmacije, hrvatskog Jadrana u izvornom doživljaju običaja i tradicije, zrcalo su prizora dok jedrite kulturom. Povjerenje koje je poklonjeno konobi More temelji se na očuvanju dalmatinske tradicije. 

Tradicionalna dalmatinska kuhinja poslužena s vrhunskim vinima i na profesionalan način, način na koji samo konoba More zna, ispunit će sva Vaša očekivanja kojima želite zadovoljiti sebe i svoje najmilije. Ova konoba duge tradicije među Splićanima, odavno se ''nametnula'' kao idealno mjesto za intimna, obiteljska, poslovna i razna okupljanja.  

Poklonite nam i Vi svoje povjerenje...Osjetite čari dugo čuvane dalmatinske tradicije u konobi ''More'' i proživite svoje najljepše trenutke s nama.

Dobrodošli i u slast!