Osjetite proljeće u prirodi i vrhunskom smještaju Preddvora u Sloveniji! Hotel Alma & Castle Hrib ugostit će Vas 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe i 1 dijete do 4,99 godina za samo 1415 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idilična priroda koja Vas ostavlja bez daha, jezero, šume i veličanstvene planine te odličan smještaj, gastronomska ponuda i prijateljsko osoblje pozivaju Vas u Hotel Alma 3* & Castle Hrib, blizu Kranja u Sloveniji! Kupon vrijedi do 07.05.2019.

Samo nekoliko mjesta u Sloveniji imaju takav izuzetan položaj i bogate povijesne i kulturne tradicije kao Preddvor i njegova okolica. Različita arheološka nalazišta (gradina Bašljem, Vrtačnik Svetog Jakova ... ), dvorci i sakralni objekti neprocjenjive vrijednosti svjedoće o bogatoj povijesti  na sunčanoj strani Kamniško Savinjskih Alpa.

Ovaj intimni i šarmantni objekt idealna je polazišna točka za istraživanje netaknute prirode s brojnim jezerima, šumama i planinama, kako ljeti, tako i zimi...

Smještaj u dvokrevetnim sobama s pogledom na jezero, planine ili dvorac (ovisno o raspoloživosti).

Hotel Alma 3* i Dvorac Hrib je ugodno malo mjesto koje se nalazi u neposrednoj blizini jezera Črnava i planine Storžič. Savršena lokacija koja sa svojim jedinstvenim položajem uz prekrasno jezero nudi nezaboravan boravak i doživljaj. Restoran nudi zdravu i ukusnu domaću hranu, a hotel ima prekrasnu terasu s pogledom na jezero. Na terasi se možete opuštati i uživati ​​u pogledu na jezeru u bilo koje godišnje doba.

Opremljenost sobe: bračni ili odvojeni kreveti, radio, sef, vlastita kupaonica s tušem, satelitski i kabelski programi, TV ravnog ekrana, usluga buđenja, garderoba ili ormar, sušilo za kosu, balkon, radni stol, besplatan toaletni pribor, grijanje, ručnici, posteljina, stalak za odjeću, toaletni papir.

*Restoran a la carte je zatvoren; otvoreni su kavana u hotelu i od 01.05.2019.
  terasa na dvorcu.