Dan samo za Vas u Ivanić Gradu! Svi na kupanje i wellness uživanje u Hotelu Sport 4*! 3h saune i bazena ili zdravstveni programi u finskoj i vanjskoj ruskoj sauni od 69kn/osobi!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite izaberite između 2 bogate opcije i počastite se danom samo za Vas! Iskoristivost kupona do 05.05.2019.!

  • Prije kupnje kupona odaberite:
  • Opcija 1) 18-21h zdravstveni programi u finskoj i vanjskoj ruskoj sauni s naglaskom na čišćenje dišnih puteva - solni peeling sa eteričnim uljem lovora i eukaliptusa, program u finskoj i vanjskoj ruskoj sauni sa eteričnim uljem mente i eukaliptusa + čaj od mente i meda 69 kn - iskoristivost samo srijedom!
  • Opcija 2) 18-21h zdravstveni programi u finskoj parnoj i vanjskoj ruskoj sauni solni peeling sa eteričnim uljem program u finskoj i vanjskoj ruskoj sauni sa eteričnim uljima za samo 89 kn - iskoristivost samo nedjeljom!

Dobrodošli u moderan i luksuzan  Hotel Sport**** u Ivanić Gradu koji je smješten u ugodi prirodne tišine i mira, te time predstavlja idealno mjesto za Vas, Vašu obitelj i poslovne partnere.

  

Mjesto za potpuno opuštanje svakoga dana možete pronaći u Wellness centru hotela Sport gdje Vam osim standardne ponude masaža, tretmana  vrhunskom kozmetikom, solarija, unutarnjeg bazena sa protustrujnim plivanjem, te 4 saune, u sklopu kozmetičkog salona nudimo mogućnost tretmana na jednom od kozmetičkih aparata (anticelulitni programi, depilacija, kavitacija...) koji će Vam omogućiti da izgledate onako kako ste oduvijek željeli.

Bazen sadrži hidromasažne mlaznice (stojeće i sjedeće), protustrujno plivanje te masažni slap. Uz bazen možete se odmoriti na ugodnim ležaljkama i uživati uz šum vode.

Kako bismo nadmašili sva Vaša očekivanja, na raspolaganje Vam stavljamo kompleks sportskih terena (teniske terene, nogometne terene, kavez za mali nogomet, balon sa polivalentnom podlogom, teren za odbojku na pjesku, veliki i mali bazen, te veliko dječje igralište.

U sklopu centra nalazi se i restoran Garfield s bogatom gastro ponudom...a za sve ostalo, tu je Petek Tours koji će Vam organizirati teambuilding, razgled grada i okolice ili jedno putovanje iz Vaših snova.