Napokon oblikujte tijelo, zategnite kožu i izgubite suvišne centimetre uz Split Style Centar i čak 13 vrhunskih tretmana - kavitacija aparatom KIM 8 SLIMMING SYSTEM, maderoterapija...779kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje 10x tretmana kavitacije aparatom KIM 8 SLIMMING SYSTEM (neinvazivna liposukcija)+ 3x tretmana maderoterapije nogu, stražnjice i trbuha! Kuponi su iskoristivi do 30.05.2019.!


KIM 8 SLIMMING SYSTEM

Aparat za kavitaciju, posjeduje i mogućnost za radiofrekvenciju u svrhu zatezanja kože i oblikovanja tijela te podizanja tonusa kože na tijelu i licu. Također, posjeduje kavitaciju kao ultrazvučnu neinvazivnu liposukciju i vakumsku kavitaciju koja je služi za oblikovanje i skidanje površinskog masnog tkiva i zaglađivanje kože da sve bude ravnomjerno raspoređeno.


MADEROTERAPIJA

Masažna tehnika kojom se uspješno otklanja celulit i sprječava njegova pojava. Izvodi se pomoću specijalnih masažera koji su napravljeni od prirodnog drveta, a dolaze u raznim oblicima, ovisno o području koji se tretira. Nizom pokreta postiže se intenzivni pritisak na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno s ostalim toksinima i viškom vode.