Uskrs u srcu Zagorja u Krapinskim Toplicama na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Toplice Hotelu uz whirpool, unutarnji bazen, fitness, jedan ulaz u vodeni park "Aquae Vivae"...1499kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uskrs u Toplice Hotelu uz predivan vikend i odmor za dvoje...Djeca do 6 godina gratis! Kupon vrijedi od 18.04.19. do 28.04.19.!

Uskrsna košarica 21.04. za najmlađe!

Toplice Hotel*** je smješten u najljepšem dijelu Hrvatskog zagorja, svega 46 km od Zagreba. Sa 221 krevetom pruža ugodan smještaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama uz mogućnost korištenja 3. ležaja, kao i 2 apartmana. 

Sadržaji hotela:
131 soba, 2 apartmana
klima uređaj u 18 soba
zatvoreni bazen dimenzija 12,5 m x 7 m
whirlpool
finska sauna (na zahtjev)
fitness dvorana
masaže, tretmani
pansionski restoran
a-la-carte restoran
kavana


Sve sobe hotela imaju vlastite kupaonice, te su opremljene TV- om i telefonom.

Krapinske Toplice su poznato termalno liječilište, u literaturi poznate po ljekovitim hipertermalnim izvorima još od 1772. godine.

Termalnu vodu Krapinskih Toplica karakteriziraju četiri izvora hipertermalne vode temperature 39-41ºC, a kemijski je karakteriziraju kalcij, magnezij i hidrokarbonat.

Voda Krapinskih Toplica ocijenjena je kao 6. najkvalitetnija voda Europe!

Kupališnim kompleksom ponudit će se nekoliko unutarnjih bazena s termalnom vodom, tobogane, bazen s valovima, bazen za ronjenje, olimpijski bazen, velik broj sauna.