Na zabavan način upoznajte dinosaure u DINOPARKU BLED! Izaberite ulaznice za djecu, odrasle ili ekipu (2 odraslih+3 djece) po cijeni za već od 34 kn! Djeca do 3 godine GRATIS!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za djecu je na raspolaganju trampolin, dječji zip line, pijesak i igralište - BESPLATNO! Prilikom dolaska potrebno je ponijeti isprintani kupon sa sobom i predočiti ga na ulazu! Prethodna rezervacija nije potrebna! Kupon vrijedi do 10.06.2019.

Od 20.04. otvoreno 6D DINO KINO: 10-minutni filmovi u 6D formatu!

Dinopark Bled-Radovljica ubraja se među prve prave tematske i izložbene parkove u Sloveniji. Nalazi se u srcu Gorenjske, u neposrednoj blizini bisera Slovenije, Bleda i Radovljice. Udaljen je samo 25 minuta vožnje od Ljubljane. I dalje smo kreatori većine eksponata proizvedenih od strane našeg tima, koji također surađuje s europskim proizvodnim i komercijalnim kućama.

U Dinoparku ćete uvijek biti pretpovijesni dinosaurusi, od najmanjih do tiranozavura Trexa. Svi dinosauri su pripitomljeni i vole djecu! Tijekom vremena provedenog s najdražima u prapovijesnom razdoblju mezozoika, moći ćete se osvježiti i opustiti u Dino baru na dječjem igralištu.

Od 2018. godine Dinopark je bogatiji za novu i zanimljivu uslugu - Dino kino u kojem ćete imati priliku pogledati edukativni animirani film!

Za djecu je na raspolaganju trampolin, dječji zip line, pješčanik i igralište! Na raspolaganju je također veliko besplatno parkiralište i zalogajnica!

6D KINO 

U okviru Dinoparka ljubitelji prave avanture moći će uživati u najzabavnijim animiranim i dokumentarnim filmovima o dinosaurima u najmodernijem 6D kinu! Na jedinstven način gledatelji će doživjeti kišu, vjetar, dim, vatru, mirise i vibrirajuće efekte.

Zašto Dinopark?

Naš projekt nije samo zabavni park, nego prije svega profesionalni i znanstveni kompleks, pogodan za obitelji, pojedince, turiste i školske grupe. Projekt je smješten u prirodnom okolišu bez ikakvih dodatnih preinaka! Nema posebno izgrađenih staza niti se na bilo koji način promijenio reljef zemljišta, uklonilo drveće ili druge strukture okoliša. Dođite i postanite dio ere dinosaura!

Na zabavan način upoznajte dinosaure koji su nekad koračali po zemlji, smješteni u parku u šumi, a geolozi će Vam pomoći da saznate više o porijeklu različitih stijena i geoloških struktura.

U parku je ujedno i najveći replika mesoždera dinosaura T-rex u Europi!

Najmlađi će se moći zajahati pojedine dinosaure, a dostupan im je i trampolin, zip line, pješčanik i igralište!

Radno vrijeme Dinoparka Bled: od 10 do 19 h. Radno vrijeme Parka ovisi o vremenskim uvjetima, stoga preporučamo provjeru radnog vremena na facebook stranici Parka: https://www.facebook.com/dinoparkbled/