Pripreme za željenu formu tijela su počele! Pobrinite se za zdravlje i uklonite masnoće uz pomoć limfne drenaže u Frizersko-kozmetičkom salonu The Room Beauty & Hair u Osijeku za samo 59 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U jednom dolasku priuštite svome tijelu obnovu tretmanom limfne drenaže! Kupon vrijedi za 1 osobu, do 30.06.2019

LIMFNA DRENAŽA - Presoterapija

Oprema Presoterapije, drugog naziva limfne drenaže, sastoji se od digitalne upravljačke jedinice s LED ekranom i posebnim odijelom (za noge, ruke, struk i stražnjicu). Koristi se za ublažavanje i uklanjanje masnoća kroz aktivaciju limfne drenaže. Idealno za uklanjanje masnoća, toksina uz stimulaciju krvožilnog sustava i cirkulacije.

Aparat radi po principima ručne limfne drenaže tako da se pravilno izabranim programom što imitira rad ruku, pravilno fiziološki izdreniraju noge, stražnjice i trbuh. Na taj način znatno poboljšamo prokrvljenost tkiva, eliminiramo metabolite iz njih te znatno umanjujemo količinu međustanične tekućine koja je u velikoj mjeri odgovorna za zastoj. Iskazao se nenadomjestiv u terapiji svih stupnjeva celulita!

Kupon se koristi u jednom dolasku!

Blagotvorno djeluje na uklanjanje celulita i masnoća, osobito u kombinaciji s drugim programima

Potiče cirkulaciju krvi i na taj način sprječava nastanak upala – preporuča se za osobe koje mnogo sjede ili stoje

Pomaže eliminirati otrovne tvari iz tijela stimulirajući vensku i limfnu cirkulaciju

Promiče uklanjanje viška tekućine iz tijela i kod upaljenih vena

Dobro funkcioniranje limfnog sustava predstavlja vrlo učinkovitu detoksikaciju organizma. Presoterapija je posebno  pogodna za probleme oticanje nogu i sve tretmane oblikovanja tijela.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona potrebna rezervacija termina telefonom na broj 031/ 531 - 257 ili mailom na theroom.os40@gmail.com!