Ovoga proljeća posjetite Rogoznicu! Izaberite 1, 2 ili 3 noćenja s doručkom za 2 osobe u Hotelu Perla 4* - Resort Perla, kraj Rogoznice i uživajte u bazenima, privatnoj plaži i sportu!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Udaljen tek 1 km od centra Rogoznice, Resort Perla omogućit će Vam vrhunski smještaj u svome hotelu i korištenje svih bazena! Dijete do 12 godina GRATIS! Kupon vrijedi do 05.05.2019.

Hotel Perla 4* otvorio je vrata za prve goste 01.07.2016. Sobe su velike i prostrane sa pogledom na ljetovalište i more. Hotel se nalazi u sklopu luksuznog Perla Resorta koji svojim gostima nudi raznorazne dodatne sadržaje kako bi proveli idealno ljeto!

Sastoji se od 26 luksuzno namještenih soba: 6 standardnih soba, 2 obiteljske sobe i 18 comfort soba.

Opremljenost comfort sobe: bračni krevet, TV, mini bar, telefon, sef, vlastita kupaonica (kada ili tuš kabina, sušilo za kosu), hladnjak, glačalo i stol za glačanje, garderoba ili ormar, ručnici, posteljina, stalak za odjeću, grijanje, klima, društvene igre/puzzle, radni stol.


Dodatne pogodnosti uključene u cijenu kupona: suncobrani i ležaljke na privatnoj plaži, vanjska teretana, dječje igralište, stolni tenis, stolni nogomet, parking, Wi-Fi!

Ljubazno je osoblje uvijek na raspolaganju kako bi gostima pružilo vrhunsku uslugu pri tom poštujući privatnost svakog pojedinca. Osoblje će Vam rado pomoći pri rezervaciji izleta ili drugih usluga.

Priuštite si nezaboravno iskustvo, Vaše zadovoljstvo naš je cilj! Bit ćemo na vašem raspolaganju tijekom vašeg boravka i nadamo se da će biti nezaboravan!