Iskoristite paket 1 noćenja s doručkom za dvoje po super cijeni, a dijete do 12 godina u krevetu s roditeljima boravi GRATIS! Kupon vrijedi od 01.04. do 05.05.2019.

Hotel Corner 4* smjestio se u bivšoj zgradi matičnog ureda popularno zvanoj stara vjenčaona Split. U zgradi koja bi mogla ispričati mnoge priče danas možete odsjesti i osjetiti duh nekadašnjih vremena. 

U želji da oživimo nekadašnji popularni gradski punkt, 17.08.2015. potpuno renoviran da odgovara svim potrebama hotela od četiri zvjezdice svečano je otvorio svoja vrata za prve goste. 

Nadamo se da ćete se odlučiti baš za nas; što zbog bogate povijest kojom odiše sama zgrada, što zbog osoblja koje će se potrudit u svakom trenutku ugoditi vašim željama. 

Samo 5 minuta udaljen je od srca grada Splita – Dioklecijanove palače. Nalazi se na križanju dvije glavne ulice. U neposrednoj okolici nalazi se samoposluga, policijska stanica, autobusna stanica, trgovački centar, ljekarna, casino. Iza hotela nalazi se veliki parking koji je pod video nadzorom i besplatan je za sve goste hotela. Hotel je pogodan za obitelji s djecom, individualce, grupe, poslovne ljude.. U predvorju se nalazi recepcija, dnevni boravak te restoran (kapacitet 80 ljudi). 44 sobe su smještene na dva kata. U hotelu je zabranjeno pušenje. Cijeli je klimatiziran te pokriven besplatnim wi-fi internetom.

Comfort soba: cca 29,00 M2  16 pogled parking / 18 pogled grad -bračni ili odvojeni krevet + wc. U svaku sobu moguće je postavit pomoćni krevet koji se naplaćuje 30€. Svaka soba ima SAT-TV, mini bar, telefon, mjesto za sjedit, sef za sve vaše dragocijenosti. WC je opremljen tuš kabinama, sušilom za kosu te ostalim potrepštinama ( sapun, gel za tuširanje etc.)Čišćenje soba se obavlja svaki dan a svaki treći dan se mijenja posteljina.

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti željenog termina s Hotelom, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona potvrda rezervacije, na mail: reception@hotelcorner.eu ili na telefon: 021 444 340!