Uskrs u Podravini! 3 dana/2 noćenja u Hotelu Picok 4* u Đurđevcu s polupansionom, neograničenim korištenjem bazena i whirlpoola, dodatnim pogodnostima i sadržajima, za 2 osobe!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite Uskrs s obitelji u lijepoj Podravini, destinaciji poznatoj po kvalitetnoj domaćoj kuhinji, netaknutoj prirodi i kolijevci hrvatske naivne umjetnosti. Neka ovaj Uskrs bude nešto zanimljivo i opuštajuće, razveselite svoju obitelj i dođite u hotel Picok! Kupon vrijed isključivo od 19.04. do 22.04.2019.!

Odlična ponuda za cijelu obitelj, opuštajući odmor u prirodnom okruženju koji uključuje korištenje hotelskog bazena i whirlpoola te poseban uskršnji menu s domaćim specijalitetima! 

Hotel Picok 4* smješten je u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline; između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave.

Za potpuno opuštanje i relaksaciju čeka Vas moderno opremljen Wellness & SPA centar Hotela Picok 4*. Uživajte u hotelskom bazenu (180 m2, 25°C). Unutrašnjost bazena s ručno oslikanim svodom i zidovima te upotpunjena je s puno danjeg svjetla za potpuni doživljaj kupanja.

50% popusta na korištenje parne, finske i infracrvene saune 20% popusta na sve ostale wellness usluge i tretmane; ulaznica za Etno selo - 20 kn; ulaznica za stari grad i muzej - 15 kn

Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom.

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Posjetite „Pisanice od srca“ - izložbu velikih uskršnjih pisanica na otvorenom u Koprivnici i četiri simpatične i umiljate deve u Etno selu smještenom odmah uz Hotel!

Djeca do 7 godina GRATIS! Djeca 7 - 16 godina GRATIS smještaj (nadoplata za doručak i večeru 90 kn/danu)!

Zanimljivo ime hotel je dobio po Legendi o Picokima, događaju iz 16. stoljeća, točnije 1552. god kada se domišljatost i hrabrost Đurđevčana u dugotrajnoj borbi protiv turskog nasilnika Ulama-bega isplatila jer su iz topa na njih ispalili pjetlića, picoka. Dogodilo se to na mjestu Staroga grada, koji je nastao usred močvare na uzvišenom pješčanom humku, baš u blizini hotela koji zrači Podravinom od samoga ulaska. 

Taj događaj živi i danas jer se već 40 godina krajem lipnja uprizoruje u sklopu manifestacije "Picokijada", a Đurđevčani već stoljećima nose naziv "Picokima".

Neka ovaj Uskrs bude nešto zanimljivo i opuštajuće,  razveselite svoju obitelj i dođite u hotel Picok 4*! Čekamo Vas!