Hercegovina na dlanu! Ovoga proljeća otputujte u Ljubuški i počastite se paketom 3 dana/2 noćenja s doručkom i masažom za 2 osobe u prekrasnom Hotelu Bigeste 4*, za samo 739 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite vrhunsku ponudu, uslugu i sadržaj Hotela Bigeste 4* te povijesno, kulturno i prirodno bogatstvo općine Ljubuški! Kupon možete iskoristiti do 30.05.2019.

Hotel Bigeste je hotelsko-poslovni kompleks smješten u samom središtu Ljubuškog. Hotel je ranga 4****, izuzetno modernog dizajna i vrhunskog interijera. S radom je započeo 2018. godine završetkom obnove starog hotela Bigeste. 

Raspolažemo s 22 sobe i apartmana, za koje je osiguran besplatan parking u hotelskoj garaži, kao i besplatan Wi-Fi Internet. 

U ponudi Vas očekuju i 2 masaže (1 masaža/osobi)!

Suvremeno opremljena svečana dvorana, u kojoj se istovremeno mogu odvijati tri različita događaja, idealna je za održavanje seminara, prezentacija, kongresa, poslovnih sastanaka ili domjenaka, kao i proslava svadbe, krštenja, promocije ili sličnih događaja. 

Od ostalih sadržaja izdvajamo dva restorana, à la carte restorana i restoran s dnevnom ponudom jela, gradsku kavanu s velikom vrtnom terasom, salon za masažu te niz poslovnih prostora različitih sadržaja. 

Zbog izuzetno dobrog položaja i povezanosti, Hotel Bigeste je sasvim sigurno najbolji izbor za poslovne ljude kao i za sve one koji dolaze na odmor.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera slobodnih termina sa Hotelom! ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na broj telefona 00387 39 835 000 ili e-mail info@hotelbigeste.ba uz KOD kupona po primitku.

Što posjetiti tijekom boravka u Ljubuškom? Zanimljiva povijest i utjecaj prirode osigurali su gradu mnoštvo znamenitosti i prirodnih ljepota te bogatu kulturnu ponudu. Ovdje je popis atrakcija u blizini našeg hotela:

Vodopad Kravica - Vodopad Koćuša - Kula Herceg Stjepana - Muzej na Humcu - Stećci - Rimski logor Gračine