Proljeće na Vlašiću! Odmorite se u nagrađivanom Hotelu Blanca Resort&Spa 5* uz 2 dana/1 noć s doručkom i bogati wellness centar, a u sobi Vas dočekuju kava, voda i čaj! Sve za 2 osobe i samo 560 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u proljetnom odmoru u prelijepom Hotelu Blanca Resort&Spa 5* na Vlašiću! Ponuda uključuje korištenje bazena, jacuzzija, mini fitnessa i saune, 20% popusta na usluge hrane i pića te besplatan parking pod video-nadzorom! Kupon se može iskoristiti do 30.04.2019.

Dobrodošli u hotel Blanca Resort&Spa, vaše utočište mira i relaksacije!

Hotel Blanca Resort&Spa (WELLNESS HOTEL 2010 AWARD) nalazi se u srednjoj Bosni i udaljen je 26 km od grada Travnika. Sam hotel smješten je na atraktivnoj lokaciji sportskog centra Babanovac, u podnožju nekadašnje olimpijske skakaonice. Hotel je otvoren čitave godine, a tokom pet zimskih mjeseci prava je oaza za skijaše. No istinski zaljubljenici u prirodu posjetit će ga i usred ljeta kako bi uživali u umjerenoj klimi i miru prelijepe vlašićke prirode.

Uz jedinstven obiteljski odmor, Blanca Resort&Spa mjesto je i poslovnih događanja. Kongresni kapaciteti od sto sjedećih mjesta uz vrhunsku tehničku opremu garantiraju najbolje uvjete da svoje događanje održite upravo u hotelu Blanca Resort&Spa. Takođe kompanijama i njihovim zaposlenicima omogućavamo nezaboravan doživljaj u obliku team buildinga.

Za odmor tijela i duha pobrinut će se vrhunska Wellness&Spa zona Mont Lhotse. Ova oaza mira, nazvana po četvrtom najvišem vrhu Himalaje, ostvaruje osnovnu ideju hotela Blanca – pružiti na jednom mjestu sve što je potrebno za vrhunski odmor. 

Masaže, bazen, jacuzzi, tretmani lica i tijela, turska sauna ili aromaterapija, samo je mali dio raznovrsne ponude Mont Lhotse centra. Mont Lhotse centar vratit će vam energiju koju ste izgubili u svakodnevnim naporima na poslu i stresnom načinu života. Posebno smo ponosni na malu plažu uz bazen, svojevrsnu specifičnost u uobičajenoj hotelskoj ponudi. Svi gosti hotela Blanca mogu koristiti wellness zonu besplatno jer su wellness usluge Mont Lhotse centra uključene u cijenu smještaja.

Gastronomska ponuda hotela temelji se na tradicionalnim bosanskohercegovačkim specijalitetima u kojima ćete uživati u restoranu Mont Blanc. Nazvan prema najvišem evropskom vrhu, restoran Mont Blanc pružit će vrhunsko gastroenološko iskustvo.

Netaknuta planinska priroda i vrhunska usluga dovoljan su razlog da savršen odmor provedete u jedinom hotelu sa pet zvjezdica u ovom dijelu BiH-a. Ako nas samo jedanput posjetite i iskusite našu čaroliju, vratit ćete se opet.