Colway Vam otkriva COLVITA® kapsule mladosti, koje pomlađuju cijelo tijelo iznutra i izvana - sadrže liofilizirani kolagen, mikronizirane alge i 100% prirodni E vitamin... Do isteka zaliha...249kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku! Troškovi poštarine su uključeni u cijenu! Dostava stiže u roku 3-5 radna dana od dana zaprimanje narudžbe. Kupon vrijedi do 23.05.2019.!


COLVITA® kapsula mladosti 60 kapsula (2x na dan nakon jela) 

- liofilizirani kolagen, mikronizirane alge i prirodni E vitamin (100% prirodno) - pomlađuje cijelo tijelo iznutra i izvana. Jedini kolagen na svjetskom tržištu u obliku dodatka prehrani koji je liofiliziran a ne hidroliziran. Liofilizirani kolagen ima potpunu apsorpciju u organizmu, kroz redovnu primjenu od 3-4 mjeseca klinicki je dokazano da se potpuno nadomjescuje manjak kolagena u organizmu.Stimulira fibroblaste,hondrocite, keratinocite i osteoblaste za proizvodnj u kolagena, elastina i hijaluronske kiseline te time produžuje mladost kože, koštane strukture, hrskavice, mišića i tetiva. Jedinstveni proizvod. 

COLVITA® je nezamjenjiv saveznik u: dermatologiji, estetskoj medicini, sportskoj medicini, traumatologij i, reumatologij i, gerijatrijskoj medicini i kirurgiji. DJELOVANJE: Smanjuje proces fizičkog starenja, vidljivog(produljuje mladost te obnavlja strukturu i izgled kože, kose i noktiju) i nevidljivog (obnavlja strukturu vezivnog tkiva, hrskavice, mišića i koštanog tkiva, te osnažuje sudove krvnih žila i regenerira kolagen u strukturi oka). Pomaže u borbi protiv bolova u zglobovima. Prevencija za osteoporozu i za sve bolesti lokomotornog sustava

Uvjerite se i Vi u efikasnost i kvalitetu naših proizvoda!

ODMAH po kupnji kupona kupon je potrebno zajedno s KOD-om i ID-em sa kupona, osobnim podacima, brojem telefona, adresom, proslijediti na: info@colway-hrvatska.com.