Crno Jaje i Aminess Laguna hotel 3* znaju da je doživljaj najvažniji! Vodimo Vas u istarski Novigrad na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe i od 1179 kn, uz piće za vrijeme večere, parking...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Napunite pluća blagotvornim istarskim zrakom uz morske prizore... Ponuda se može iskoristiti isključivo do 05.05.19.

Aminess Laguna Hotel 3* - OBITELJSKI ODMOR U ZNAKU AKTIVNOSTI

Hotel Aminess Laguna smjestio se uz Jadransko more i raskošne borove, a njegov prirodni šarm dodatno ističe toplo i prijateljsko osoblje. Na svega par koraka od plaže, Aminess Laguna nudi udoban smještaj s pregršt morskih i kopnenih aktivnosti, dok vas od Novigrada i njegovih osebujnih događanja dijeli samo 10 minuta šetnje uz obalu. Rekreativni programi te dječja animacija s Miramì mini klubom i Teen klubom koje vam nudi jednako će zaokupiti vas i vaše mališane. Navečer si priuštite pravu gozbu za nepce u hotelskom restoranu i glazbu uživo. A poželite li otkriti više o bogatoj kulturi i zanimljivostima Istre, povedite obitelj na jedan od izleta agencije GoAdria.

Plaže i bazeni hotela Aminess Laguna - UDOBNOST JE PREDUVJET BEZBRIŽNOG ODMORA

Aminess Laguna leži na 100 m od plaže koja vam je rezervirala brojna iznenađenja. Zavirite!

Zato se podno hotela prostire uređena plaža s ležaljkama i suncobranima, kabinama za presvlačenje i tuševima. Što biste više poželjeli za savršen dan sunca i mora? Ako ste pomislili na akciju, tu su uzbudljivi sportovi na vodi. A za vas koji obožavate praktičnost bazena, ispred hotela nalazi se pravi raj. S ležaljkama. I na sasvim ugodnoj udaljenosti od dječjeg bazena i Teen kluba čiji će animatori zaposliti vašu djecu. Užitak zajamčen!

Restorani i barovi hotela Aminess Laguna - KUHINJA ZA ČISTU 5

Kad kušate jela hotelskog restorana Aminess Lagune, shvatit ćete zašto njegovi kuhari primaju same pohvale oduševljenih gostiju. U prostranom hotelskom restoranu poslužit ćemo vam ukusna istarska jela, a za potpun ugođaj naše regije i nagrađivani začin – maslinovo ulje Vergal iz vlastite proizvodnje. Moći ćete probati i cijenjena istarska vina malvaziju i teran koji već godinama osvajaju prestižne nagrade diljem svijeta. Ukusna ponuda jutarnjeg i večernjeg bifea s pregršt slasnih izbora toliko će vas oduševiti da ćete pomisliti kako ste zalutali u hotel više kategorije.

Sport i zabava u hotelu Aminess Laguna - TRČITE, PLIVAJTE, VESLAJTE, PEDALIRAJTE

Hotel Aminess Laguna osobito je naklonjen vama koji odmor u Novigradu želite provesti aktivno. Na moru ili kopnu. Od jutarnjeg jogginga uređenom šetnicom uz obalu do bicikliranja jedinstvenim stazama ruralne Istre, ovdje vam je sve tako blizu. Na 5 minuta hoda od Aminess Lagune nalazi se i suvremena sportska dvorana za sportske pripreme i natjecanja, kao i brojni teniski i nogometni tereni. I prekrasna rijeka Mirna s iznimnim svijetom flore i faune koja će očarati strastvene kajakaše i kanuiste.

Sobe u hotelu Aminess Laguna - I JOŠ MNOGE DRUGE POPUT...

Ima li veće radosti nego sjesti na balkon, podići noge na ogradu i u tišini prebirati dojmove fantastičnog dana na moru? Mi ćemo vam pružiti tu sreću. U hotelu Aminess Laguna dočekat će vas besprijekorno čiste sobe ili suiteovi s pogledom na prozirni Jadran i čudesne borove. Obiteljima smo za maksimalan komfor uredili prostrane sobe s povezanim vratima i udobne suiteove. Zato vam ne preostaje ništa drugo nego raspakirati kofere i opustiti se. Za vas u Aminess Laguni brine gostoljubivo osoblje koje će vam rado izaći u susret kad ga zatrebate.

Doplata za unutarnji bazen s grijanom morskom vodom u susjednom hotelu Aminess Maestral iznosi 23,00 kn po osobi i plaća se na licu mjesta. Djeca do 2 godine su oslobođena plaćanja, a djeca od 2 do 7 godina plaćaju 50 % cijene na licu mjesta.

U Aminess Laguna Hotel 3* kućni ljubimci su dozvoljeni - uz dodatne troškove i potrebnu prethodnu najavu!