Uskrsni praznici i proljetno uživanje na 4 dana i 3 noćenja u apartmanu Tina ili Adri u Malom Lošinju za 4 osobe uz piće dobrodošlice, poklon dobrodošlice i završno čišćenje...1049kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživanje i proljetan odmor na otoku vitalnosti... Kupon za ponudu vrijedi od 15.04.19. do 26.04.19.!

Apartmani Tina   

1/4 Apartman kat 01
A4 Klima uređaj Sat/TV


1/4 Apartman kat 02
A4 Klima uređaj Sat/TV

1/4 Apartman prizemlje
A4 Klima uređaj Sat/TV
 
Apartmani Adri 

Kuća ADRI sa dva apartmana za iznajmljivanje ugodno uređena, udaljena je otprilike 50 m od plaže i nalazi se u dražesnoj obiteljski ugodnoj i mirnoj uvali, okružena sa borovom šumom i drugim mediteranskim biljkama. Sa terase gledate u uređeni vrt sa cvijećem, koji sa ružama i drugim cvijetajućim biljkama pričinja čitavu godinu veselje.otvorenom. Oni željni lagane šetnje ili planinarenja mogu pronaći utabane i označene staze brojnih otočnih šetnica. 


Oni željni adrenalina imaju priliku skočiti padobranom i pritom doživjeti bez sumnje najbolji pogled na Kvarner. Zaljubljenici u more i podmorje razveselit će se ponudom sportskog ribolova, skijanja na vodi, jedrenja, ronjenja i vaterpola, dok ljubitelji provjerenih kopnenih sportova na raspolaganju imaju teniske i nogometne terene. Jedna od najsunčanijih destinacija Europe sa svojim blagim zimama i umjereno vrućim ljetima oduševljava sportaše i ljude aktivnog načina života tijekom cijele godine. Vi odaberite sport, a Lošinj će ponuditi nezaboravno iskustvo. 


O MALOM LOŠINJU:

Mali Lošinj nalazi se u uvali Augusta koja je najveća zatvorena uvala otoka Lošinja. Ima 8.116 stanovnika te je najveći otok na Jadranu. 
Sa preko 260 sunčanih sati u godini, Lošinj je jedan od najsunčanijih područja u Hrvatskoj.
Zrak je prve kvalitete, more je visoke kakvoće, a od 1018 biljnih vrsta više od 900 vrsta pripada autohtonoj flori. Zato se Lošinj zove i otok vitalnosti te je poznato kao i aromaterapeutsko središte.


SPORT: 

Za sve koji se slažu s nama, Lošinj može ponuditi pregršt sportova i aktivnosti na otvorenom. Oni željni lagane šetnje ili planinarenja mogu pronaći utabane i označene staze brojnih otočnih šetnica. Oni željni adrenalina imaju priliku skočiti padobranom i pritom doživjeti bez sumnje najbolji pogled na Kvarner. Zaljubljenici u more i podmorje razveselit će se ponudom sportskog ribolova, skijanja na vodi, jedrenja, ronjenja i vaterpola, dok ljubitelji provjerenih kopnenih sportova na raspolaganju imaju teniske i nogometne terene. Jedna od najsunčanijih destinacija Europe sa svojim blagim zimama i umjereno vrućim ljetima oduševljava sportaše i ljude aktivnog načina života tijekom cijele godine. Vi odaberite sport, a Lošinj će ponuditi nezaboravno iskustvo.