Praznik rada na sunčanom Cresu uz 4 dana i 3 noćenja za 2 osobe u apartmanu Tasha u Miholaščici tik do mora uz piće dobrodošlice, poklon dobrodošlice, završno čišćenje...959kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Proljeće na Cresu i savršen odmor za dvoje! Kupon za ponudu vrijedi od 26.04.19. do 15.05.19. Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu!

Apartmani Tasha   

Apartmani s 3 zvjezdice nalaze se na lokaciji Miholašćica. Nalaze se 70m od plaže, 400m od centra i 70m od trgovine.

1/2 Studio 2 kat pogled more

Studio za dvije osobe nalazi se na katu obiteljske kuće. Sa balkona proteže se predivan pogled na more. Studio se sastoji od spavaće sobe i kuhinjice te kupaonice. 


Cres

Jednom davno, Lošinj i Cres bili su jedan otok, no zbog trgovačkih potreba razdvojeni su kanalom kod mjesta Osor. Od 19. stoljeća Lošinj se uglavnom razvija kao pomorsko i brodograđevno središte, a fascinantan je podatak da relativno malo mjesto Mali Lošinj tada ima čak 6 brodogradilišta! Krajem 19. stoljeća fokus se seli na turizam i to zdravstveni, a zbog svoje povoljne klime 1892. godine biva proglašen klimatskim lječilištem. Tako postaje omiljenom destinacijom austro-ugarske aristokracije koja na otoku ostavlja i arhitektonski trag. 


Još mnogo različitih tragova ostavljeno je na otoku kroz povijest u raznoraznim oblicima - u obliku crkvica, samostana, bazilika, antičkih ostataka, od kojih je zasigurno najslavniji Hrvatski Apoksiomen. Tu su i zbirke umjetnina u Palači Fritzi u Malom Lošinju te galeriji Kula u Velom Lošinju koja priča o pomorskoj povijesti otoka. A već spomenuto mjesto Osor s razlogom se naziva gradom-muzejem i vrijedi ga doživjeti.