Wellness i proljeće u bajnoj Opatiji na 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja s polupansionom u omiljenom Grand Hotelu Adriatic za 2 osobe uz aromatične masaže...od 1799 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi isključivo za 2 odrasle osobe! Ponuda se može iskoristiti isključivo u terminu do 26.04.19. (sukladno raspoloživosti). Isključeni termin 19.-22.04.19.!

U ponudu je uključeno: 1x masaža aromatičnim orijentalnim uljima u prostoriji za parove, romantičnoj atmosferi uz spa glazbu, te svijeće u trajanju 30 minuta; 1 x aroma hidromasažna kupka za dvoje s užitkom suhog voća i pjenušca u trajanju 45 minuta; korištenje ogrtača za kupanje tijekom boravka; neograničeno korištenje wellnessa i spa centra hotela; whirpool; finska sauna; turska sauna; relax room; neograničeno korištenje unutarnjeg bazena s toplom morskom vodom (sukladno radnom vremenu); korištenje ležaljki na bazenu (prema raspoloživosti); besplatan pristup wi-fi Internetu.

Grand Hotel Adriatic

Grand Hotel Adriatic, jedan od najboljih hotela u Opatiji svojim jedinstvenim ambijentom pruža utočište za opuštanje i odmor, te je savršeni odabir za Vaše poslovne susrete i evente. Smješten u neposrednoj blizini mora uz prekrasnu šetnicu Lungomare, postati će Vaš omiljeni izbor!


Grand Hotel Adriatic I ****

Kompleks Grand Hotel Adriatic sastoji se od dvije zgrade, Adriatic I i Adriatic II , sa zajedničkom recepcijom, te zajedničkim hotelskim sadržajima. 
 
Grand Hotel Adriatic I **** nalazi se nekoliko minuta šetnje od središta Opatije i samo 50 metara od mora, iznad obalne šetnice Lungomare. Hotel Adriatic I**** - 8 katova , wellness sobe, sobe s pogledom na more (uz doplatu), 3 lifta, sobe za invalide.


Za masaže potrebno je napraviti rezervaciju termina na e-mail: wellness@hotel-adriatic.hr!

Definitivno najljepši wellness centar u Opatiji … provjerite zašto!

Spa centar, jedan od najljepših u Opatiji, smješten je na 8. katu hotela. Ono što ga čini posebnim je prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev i otoke. Uživajući u bazenu s toplom morskom vodom, turskoj kupelji, finskoj sauni, whirpoolima, zalazak sunca postaje neprocjenjiv!


Ljeti mogućnost korištenja terase s pogledom na more i otoke. Dodatno preporučujemo Aroma Relax masažu za potpuni wellness doživljaj!