S agencijom Adrijana upoznajte Škocjanske jame i Ljubljanu u jednodnevnom izletu 18.05.19. s prijevozom iz Zagreba, pratiteljem putovanja, stručnim vodičem i razgledima za samo 195 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Škocjanske jame - prirodni fenomen koji mami uzdahe, a potom upoznajte Ljubljanu i njezinu baroknu povijest! Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb (peron 502-506) u 06:30 h u subotu 18.05.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb (peron 502 – 506) u 06:30 sati. Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju, uz kraću pauzu, do mjesta MATAVUN, na čijem su području smještene ŠKOCJANSKE JAME.

Rijeka imenom REKA, a koja izvire u Hrvatskoj, na južnoj strani Snežnika svojim je tokom dugim 55 km, od toga 34 km ispod zemlje, stvorila sustav krških špilja, koje su jedan od najvećih prirodnih fenomena i najvećih kanjona u svijetu. Bio je to nastanak Škocjanskih jama, jedinstvenih u svijetu upravo zbog golemog kanjona Reke, dugog 3,5 km. Po dolasku slijedi razgled uz stručno vodstvo. Tura kroz podzemni kanjon traje oko dva sata, dužina staze je 3km, a u jami ima cca. 500 stepenica.

Nastavak vožnje do centra LJUBLJANE. Kraća šetnja gradom uz pratitelja:  LJUBLJANSKI GRAD – BAROKNA ZGRADA GRADSKE VIJEĆNICE – STARI BAROKNI CENTAR GRADA – KATEDRALA SV. NIKOLE – ZMAJEV MOST – PREŠERNOV TRG – TROSTRUKI MOST... Slobodno vrijeme za individualne programe i uživanje u ugođaju grada. Očekivani povratak u Zagreb u večernjim satima.