Proljeće u čaroliji Dugog otoka na 3 dana/2 noćenja za 2 osobe u studio apartmanu Šoštarić uz najam bicikla, druženje i slikanje s magarcem na OPG Jagić, biciklistička karta Dugog otoka...665kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na sjeverozapadnoj strani Dugog otoka uz mirne uvale, tu je i poznata dugootočka „ljepotica“ – pješčana plaža Sakarun! Kupon za ponudu vrijedi od 15.04.19. do 31.05.19.!

Dobrodošli u Apartmane Šoštarić

"Za čaroban odmor ne treba vam čarobna formula.
Dovoljno je rasprostrijeti zemljovide i potražiti Hrvatsku, antički Zadar i Dugi otok."
~dugiotok.hr


Dodatna pogodnost: mogućnost posjete svjetionika Veli Rat (najviši svjetionik na Jadranu!


Apartmani Šoštarić su smješteni u samom centru mjesta Sali na Dugom otoku.
Prekrasan pogled i udaljenost od samo 15-ak metara od mora čini ove apartmane idealnim odredištem za „punjenje baterija“.
Zaljubljenike u more oduševit će nenadmašan pogled, dok istovremena blizina svih bitnih sadržaja osigurava sve što vam treba za bezbrižan odmor!
Uživajte u predivnom pogledu na more, mjesto i luku te možda i ugledate dupine koji često znaju zalutati u našu uvalu!
Mjesto Sali idealno je mjesto za početak istraživanja Dugog otoka s obzirom da su u blizini PP Telašćica i NP Kornati. Na sjeverozapadnoj strani otoka mogu se pak naći mirne uvale te poznata dugootočka „ljepotica“ – pješčana plaža Sakarun.

Apartmani Šoštarić su smješteni u samom centru mjesta Sali na Dugom otoku.


Prekrasan pogled i udaljenost od samo 15-ak metara od mora čini ove apartmane idealnim odredištem za „punjenje baterija“.

Zaljubljenike u more oduševit će nenadmašan pogled, dok istovremena blizina svih bitnih sadržaja osigurava sve što vam treba za bezbrižan odmor! Nudimo isključivo apartmanski smještaj ovisno o broju osoba.

Tako u svojoj ponudi imamo nekoliko tipova apartmana:
-studio apartmane (2+0),
-malo veće studio apartmane (2+1),
-2 tipa velikih apartmana za 4 osobe (2+2 s kaučem na razvlačenje i 2+2 s odvojenim krevetima).


Ulaznica za Park prirode Telaščica za pješake ili bicikliste 20,00 kn/kom (kupuje se i plaća na ulazu u Park) - mogućnost kupanja u Slanom jezeru na području PP Telašćica.

Svim gostima na raspolaganju je grill, osiguran besplatni parking ispred kuće, stol za stolni tenis i pikado, a postoji i mogućnost veza za brod ispred kuće. Roditeljima koji dolaze sa malom bebom na raspolaganju imaju krevetić i hranilicu.
Na upit možete dobiti sušilo za kosu, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster, ventilator..slobodno nas pitajte ukoliko vam nešto zatreba!
Najbliža plažica se nalazi svega 3 minute šetnje, dok se malo veća plaža okružena mirisnom borovom šumom nalazi na udaljenosti od 10 minuta lagane šetnje.