Ljeto u prekrasnim Šimunima! Ljetni godišnji odmor na 6 dana/5 noćenja ili 8 dana/7 noćenja s doručkom u hotelu Villa Olea uz korištenje bazena i jacuzzija za 2 osobe već od 2499 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite svoju opciju boravka na jedinstvenom otoku Pagu: 6 dana/5 noćenja ili 8 dana/7 noćenja s doručkom uz korištenje bazena i jacuzzija za dvoje u obiteljskom hotelu Villa Olea! Kupon vrijedi isključivo u terminu od 10.06. do 14.07.2019.!

Villa Olea:

Dobro došli u Villu Olea, mali obiteljski hotel, smještenu u Šimunima, zelenoj oazi jedinstvenog otoka Paga.
Okruženo borovima, crnikom i maslinama, ovo malo ribarsko mjesto na jugozapadnoj strani otoka Paga čini se idealnim mjestom za vaš odmor.
Neka vaš odmor započne na terasi našeg restorana uz čašu domaćeg crnog paškog vina s kojom fetom slavnog paškog sira. Neka vam miris borova i zvuk zrikavaca dočaraju Šimune.

Restoran i pizzeria Villa Olea
Nudimo vam bogatu paletu jela pripremljenu prema originalnoj i tradicionalnoj recepturi našeg restorana.
Jela za svako doba dana, od toplog doručka, do raznolikog ručka uz obvezne dnevne akcije te, naravno, večera uz zvukove gitara, pjesmu klapa, ovisno o ponudi.


Preporučamo da dan započnete mediteranskim doručkom, za ručak da probate neku tjesteninu, pizzu, jednu od mnogobrojnih salata, no ostavite mjesta tako da dan završite uz čašu crnog vina *Vina otoka Paga*, koju fetu pravog paškog sira.

Šimuni:
Šimuni su malo ribarsko selo smješteno na jugozapadnoj strani otoka Paga, udaljeni svega 15 minuta vožnje od trajektnog pristaništa Žigljen.
Šimuni se sastoje od tri prirodne uvale; u sjevernoj uvali smjestila se ACI Marina Šimuni koja, sa 150 vezova u moru i 30 suhih vezova, pruža sigurno utočište i usidrenje plovilima. U marini se nalazi slip za spuštanje u more plovila dužih do 8 m, te dizalica za dizanje plovila težih do 15 t.
Središnja uvala je namijenjena ribarskim brodicama kojima služi kao luka, ali i mjesto prodaje netom ulovljene ribe.
U trećoj, južnoj uvali smjestila se pješćana plaža duljine 2 km koja pruža užitke mnogobrojnim turistima; sunčanje na vrućim­ stijenama, dremuckanje u hladu borova uz pjesmu zrikavaca, idealne vjetrove za surfing, kristalno čisto more za ronjenje i podvodni ribolov, prostor za skijanje na vodi, skrivene dijelove idealne za naturiste.


Nedaleko je smješten drugi najveći autokamp na otoku Pagu, autokamp Šimuni. U njemu se nalazi mali sportski centar (odbojka na pijesku, tenis), dućan, grill-restaurant, punionica plina i diving-centar.
Mjesto nije prometno i idealno je za šetnju, rolanje, vožnju biciklom. Na idealnom smo mjestu za jedno- ili višednevne izlete; stari gradovi (Senj-40 km, Zadar-50 km, Split-220 km), nacionalni parkovi (Kornati-60 km, Starigrad Paklenica-70 km, Slapovi Krke-150 km, Plitvička jezera-190 km).