Povratak prirodi uz savršen odmor u jednom od najljepših mjesta u Srbiji...Zlatibor je planina izuzetne ljepote, a krasi je ugodna klima, blago podneblje, prostrani proplanci, bujni pašnjaci... Kupon za ponudu vrijedi do 01.07.19., osim od 26.04. do 05.05.2019.!

Bohemia smještaj Zlatibor – Centar

Smještaj Bohemia se nalazi u samom centru Zlatibora, jednom od najljepših mjesta u Srbiji, koje je jedna od najposjećenijih turističkih destinacija. Zlatibor je simbol prirode, dobre hrane, čarolija i povijesti. Naša misija je da Vas ugodno smjestimo u naše apartmane, koji su opremljeni po najsuvremenijim standardima.


Više o apartmanima pogledajte OVDJE!

Zlatibor je planina izuzetne ljepote, a krasi je ugodna klima, blago podneblje,prostrani proplanci, bujni pašnjaci ispresijecani planinskim potocima i prošarani bujnim borovima po kojima je ova planina i dobila ime. Od Beograda je udaljen 230 km, a od Užica 25 km. Prosječna nadmorska visina je 1000 m.


Spoznaja da se na Zlatiboru ljudi mogu izliječiti od mnogih bolesti, posebno onih koji napadaju dušu i tijelo istovremeno-psihomatskih bolesti, stara je više od 100 godina. Ljekovitost ove planine očituje se u blagosti klime na visoravni od 1000 m. Preko njega se sudaraju planinske i morske struje koje ubrzavaju liječenje plućnih i srčanih bolesti! 


A samo malo dalje od planinskog centra, možete krenuti u avanturu i istražiti ljepotu i slikovitost prelijepih samostana, svojevrsnih spomenika povijesti i kulture. Iskreno se nadamo da ćete naći vremena da otkrijete Zlatibor.