Proljetna čarolija Rapca uz obiteljski odmor na 3 dana/2 noćenja s polupansionom u TUI Family Life Bellevue Resortu za 2 odraslih ili 2 odraslih i 2 djece do 13 godina...od 1125kn!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

TUI Family Life Bellevue Resort smješten je samo 150 metara od plaže i pruža neodoljive poglede i prizore na predivnu prirodu Rapca... Kupon vrijedi isključivo za termin do 02.05.19.!

Vrhunska lokacija sa spektakularnim pogledom na more 

Ovaj jedinstveni rabački resort smješten je na izvrsnoj lokaciji iznad uređenih plaža i kristalno čistog mora. S bazena i terasa restorana i barova pruža se fantastičan pogled na Kvarnerski zaljev i šumovite otoke.


Bazeni se griju od 16.04.2019.!

PROVEDITE SAVRŠEN OBITELJSKI ODMOR U TUI FAMILY LIFE RESORTU!

Želite li provesti bezbrižan odmor sa svojom obitelji, u ovom resortu ćete dobiti i više od toga. S uslugom all inclusive nećete morati razmišljati o planiranju obroka i užina i sve će vam biti nadohvat ruke.
Volite li sport, nećete moći odoljeti rekreaciji u fantastičnoj prirodi, zabavnim sportskim turnirima i vodenim sportovima, a prijat će vam i potpuna relaksacija i vježbe na otvorenom.


Superior soba s balkonom, morska strana
Balkon, morska strana, bračni krevet, max. 2 osobe, kupaonica, klimatizacija


Obiteljska soba s balkonom, pogled na more
Balkon, pogled na more, jedna spavaća soba s bračnim krevetom + 2 dnevna kreveta odvojena kliznim vratima, max. 4 osobe, kupaonica, klimatizacija


NAMA JE OBITELJ NA PRVOM MJESTU

U TUI Family Life Bellevue Resortu skrojili smo cijeli niz usluga i sadržaja kako biste uživali u nezaboravnom odmoru, zajedničkim obiteljskim aktivnostima i trenucima koje želite posvetiti sebi. Razmazite se našom ponudom i iskoristite sve prednosti – od prostrane obiteljske sobe i sjajnih restorana do opuštanja na plaži i bazenima...