Sretni Rab u proljetnom izdanju poziva na 3 dana/2 polupansiona za 2 osobe u Valamar Collection Imperial Hotelu uz piće dobrodošlice u gin baru, korištenje unutarnjeg bazena, fitness...1039 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rimljani su s razlogom nazvali Rab Felix Arba - Sretni Rab. Ovog proljeća uvjerite se i sami u tu sreću! Smjestite se u predivnom Valamar Collection Imperial Hotelu, zaplivajte u vanjskom bazenu, opustite se wellness paketom...

Kupon vrijedi isključivo za termin do 18.04.19.! 

Otmjeni hotel za kraljevsko opuštanje nadomak starog grada Raba

Od 2018. godine Valamar Collection Imperial Hotel vam se predstavlja u novom ruhu kako bi vam omogućio savršen odmor dizajniran za odrasle.


Smješten kraj egzotičnog gradskog parka blizu plaže i kulturnog i zabavnog života starog grada Raba, ovaj hotel je oduvijek privlačio svojim karakterom. Izgrađen je davne 1927. godine kao jedan od prvih na otoku, a među brojnim slavnim osobama posjetio ga je i kralj Edward VIII 1936. godine.
Od 2018. godine Valamar Collection Imperial Hotel blista novim sjajem, a vas očekuju moderno uređene dvokrevetne sobe, premium restoran i mnogi drugi poboljšani sadržaji.


Classic soba 16 - 20 m2: 

Strana park, bračni krevet (160x180), max. 2 osobe, kupaonica s tušem, klimatizacija, LCD Sat TV, mini bar, sef.


Nakon bogatog bife doručka, opustite se na ležaljci kraj vanjskog bazena ili u mediteranskom ambijentu wellness centra. Volite li biti aktivni, krenite na jutarnji jogging, romantičnu šetnju gradskim parkom ili vožnju biciklom uređenim biciklističkim stazama. Sunčajte se na atraktivnim rapskim plažama, a navečer kušajte vrhunska vina sljubljena s najfinijim lokalnim jelima u à la carte restoranu i wine baru Veritas ili isprobajte neki od brojnih koktela u novom Sapphire Gin baru.
Na raspolaganju vam je i besplatni prijevoz brodom do romantičnih plaža u uvalama poluotoka Frkanj ili Suhe Punte.


Opuštajući bazen, wellness centar ili plaža?

Iskoristite sve blagodati opuštanja koje vam pruža Valamar Collection Imperial Hotel. Odaberite ležaljku na sunčalištu kraj vanjskog bazena s pogledom na atraktivni park i uživajte u toplim zrakama sunca. Isprobajte vodenu masažu u bazenu, a zatim se počastite koktelom u baru kraj bazena.
Priuštite si jedan od energizirajućih tretmana u wellness & beauty centru hotela. Opustite se u unutarnjem bazenu ili u sauni. Potaknite cirkulaciju uz vodenu masažu whirlpoola. Zatim otpustite sav stres uz Relax masažu čokoladom ili tradicionalnu filipinsku masažu Lava Shells.


Na otoku Rabu s 30 pješčanih plaža i mnogim malim slikovitim uvalama svatko može pronaći svoju idealnu plažu. Želite li doživjeti neke od najljepših plaža otoka, krenite na besplatnu vožnju brodom do poluotoka Frkanj i pronađite svoj mir na jednoj od romantičnih šljunčanih, stjenovitih ili pješčanih plaža u prekrasnim uvalama. Svakako posjetite i plaže nedaleko starog grada i uživajte u kristalno čistom moru i ljepoti njegove smaragdno zelene boje, a večernju zabavu potražite u poznatom beach baru na plaži Banova vila.


WELLNESS & BEAUTY CENTAR

Pronađite svoju oazu mira u wellness centru Valamar Collection Imperial Hotela. Odaberite pojedinačni tretman ili neki od paketa u ponudi. Uživajte u spa zoni s finskom i bio saunom, whirlpoolom i sobom za opuštanje. Zaronite u grijanu vodu unutarnjeg bazena ili se sunčajte u solariju. Zatim se počastite masažom Lava Shells ili Hot Stone masažom.


Doživite svu ljepotu sretnog otoka Raba!

Otok Rab smješten u Kvarnerskom zaljevu u sjevernom Jadranu pravi je raj za ljubitelje prirode i autentičnog otočkog ugođaja. Njegovu bezvremenu ljepotu prepoznali su davnih dana i Rimljani nazvavši ga Felix Arba ili „Sretni Rab“.
I danas posjetitelje privlači čudesna priroda otoka - od brojnih pješčanih plaža na poluotoku Lopar i zadivljujućih skrovitih uvala na poluotoku Kalifront do očuvanih šuma hrasta crnike, plodnih dolina i stjenovitog planinskog vrha Kamenjak koji zimi štiti od bure.