Božanstveno opuštanje u Thermae Salonae Wellness&Spa u Solinu! Prepustite se Dionis wine terapiji za 2 osobe - saune, hidromasažna kada, i kraljevski tretman tijela ljekovitim blatom, masažom...499kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje ulaz u wellness i spa centar (2 saune, hidromasažna kada, bazen i fitness soba) i kraljevski tretman tijela (piling, ljekovito blato, serum, završna krema, masaža od stopala do leđa)! Kupon je iskoristiv SVAKIM DANOM do 30.04.19., radno vrijeme od 08 do 21h

Prepustite se potpunoj sinergiji različitih podražaja koji će probuditi sva vaša osjetila i osjećajte se dobro u Thermae Salonae Wellness & SPA centru!

Kupanje u vinu bio je omiljeni ritual francuskog kralja Luja XIV. i njegovog plemstva, stoga ne čudi što se u novije vrijeme vino koristi u prestižnim tretmanima u wellness centrima diljem svijeta! Grožđe detoksicira i čisti organizam, potiče mršavljenje, smanjuje kolesterol i trigliceride, poboljšava krvnu sliku i izvor je energije.

Iskoristite kraljevski terman tijela za dvoje koji uključuje piling, ljekovito blato, serum i završnu kremu, a sve to popraćeno masažom od stopala do leđa.

Kompletno opuštanje upotpunjeno je uz dnevni ulaz u wellness & spa centar, 2 saune, hidromasažnu kadu, bazen i fitness sobu.

Thermae Salonae Welnness&Spa

Opustite se u našoj ekskluzivnoj oazi mira i na trenutak zaboravite na svakodnevne brige i stres te se prepustite rukama naših stučnih terapeuta. Sa 3 različite saune, jacuzziem, fitness sobom te širokom paletom masaža i ostalih tretmana naš Spa & Wellness centar sadrži sve što vam treba za zasluženi odmor i povratak uravnoteženom načinu života.

Osim navedenim sadržajima, Hotel raspolaže i s unutarnjim i vanjskim bazenom, idealnima za druženje i rekreaciju. Kako naša wellness priča ne bi ostala samo na opuštanju, unutarnji bazen opremili smo uređajem za protustrujno plivanje za sve one koji žele 'začiniti' svoje uobičajene plivačke navike.

U svim wellness tretmanima i masažama koriste se samo najkvalitetniji kozmetički preparati, a na vama je samo da odaberete one koji najbolje odgovaraju vašem ukusu.

Hotel Salona Palace jedinstveni je Luxury Resort koji odiše antičkim duhom stare Salone na čijem se samom ulazu i nalazi. Upravo je njegova lokacija odredila šarm njegovog sadržaja koji je spoj antičke otmjenosti i modernog komfora, a sve skupa zaokruženo je kvalitetnom personaliziranom uslugom kojom želimo postići da se u Hotelu Salona Palace svaki gost osjeća posebno i kao kod kuće.

Hotel raspolaže sa 47 soba, unutarnjim i vanjskim bazenom, SPA&Wellness centrom, fitness sobom, konferencijskim dvoranama, banket restoranom, velikim parkingom, obiluje prekrasnim unutarnjim i vanjskim ugostiteljskim sadržajima što je garancija da može oduševiti i najzahtjevnije goste. 

No ono što naš Hotel ponajprije izdvaja od svih ostalih jest vjera da će naši gosti prepoznati i cijeniti vrhunsku kulturno – povijesnu baštinu koja ih okružuje te da će u popunosti uživati u vrhunskoj usluzi koju im želimo pružiti. Po dolasku u Hotel Salona Palace na vama je da se prepustite, a mi ćemo odraditi ostalo. Na nama je da ispunimo sve Vaše moguće želje te vam pružimo odmor u hotelu iz snova što možemo postići jedino ako predviđamo Vaše potrebe, a ne samo čekamo na Vaše zahtjeve. A u tome smo, uvjeravamo Vas, najbolji.