Proljeće u Istri! 1 ili 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Valamar Riviera Hotel & Residence - Valamar Riviera Hotelu 4* u Poreču i uživajte u divotama istarskoga grada... već od 594 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel je dizajniran za odrasle (Designed for Adults), a u cijenu je uključen smještaj u sobi classic s pogledom na stari grad, bogati buffet doručak i večera, besplatan WI-FI i besplatan parking! 1 noćenje s polupansionom možete iskoristiti u periodu od 07.04. do 26.04.2019. - osim 07.04. - 11.04.2019., a 2 noćenja od 26.04. do 01.05.2019. Boravišna pristojba je uključena u cijenu!

Riječ je o jednom od najotmjenijih hotela u Hrvatskoj i dobitniku prestižne nagrade organizacije World Travel Award za 2013., 2014., 2015. i 2016. godinu u kategoriji „najboljeg hrvatskog boutique hotela“, koji kao prvi hotel namijenjen samo odraslima u našem portfelju predstavlja pravo utočište za parove.

Gastro iskustvo koje ćete pamtiti očekuje vas u otmjenom hotelu Valamar Riviera u Poreču. Hotelski bife show cooking restoran uz bogatu ponudu doručka i večere nudi i čaroliju doručka posluženog na terasi ili u à la carte restoranu Spinnaker gdje vas čeka paleta delicija od najsvježijih lokalnih namirnica. 

Posebnost u ponudi ovog restorana s prekrasnom terasom i pogledom na more je “fine dine” večera koja u četiri slijeda nudi mediteranske i morske specijalitete kreativnog chefa kuhinje i opojna istarska vina. U hotelu su još i lounge bar s terasom, Skipper bar, te Parentino wine bar obližnje Valamar Ville Parentino smješten na samoj rivi, koji vam nudi vrhunsku okrepu.

U ponudu je uključena Classic soba koja sadrži: 

pogled na stari grad; bračni ili odvojeni kreveti; max. 2 osobe; kupaonica s tušem / kadom; klimatizacija / grijanje; aparat za čaj / kavu; detektori dima; dodatni higijenski i kozmetički pribor na upit; glačalo i daska za glačanje; mini bar; mogućnost izbora jastuka(perje, spužva, anatomski i sl.); sušilo za kosu; telefon s izravnim biranjem; utičnice 220 V; vrsta poda: parket