Dani šparoga i krčke janjetine u hotelu Malin! Wellness u Malinskoj uz 3 dana/2 polupansiona za 2 osobe, korištenje unutarnjeg bazena, sauna, detox čajevi, osvježavajuće voće u relax zoni...1387kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju GRATIS! Kupon se može iskoristiti isključivo do 12.05.19. Isključeni termini 19.-22.04.19. i 28.04.-08.05.19.

Hotel Malin, okružen morem i gustim zelenilom, usidrio se na prekrasnoj plaži u zagrljaju zlatnog otoka Krka prepunog doživljaja. Malinska, smještena nadomak Rijeke, u blizini zračne luke, tek sat i pol vožnje udaljena od Zagreba, uistinu je “nadohvat ruke”.

Hotel Malin nudi kvalitetan smještaj, dobru i zdravu hranu, birana vina, pjesmu i zabavu, sportske i kulturne sadržaje, masline i mir, sol i svu modrinu čistog mora adrijanskoga... 

Nudi otočna, suhozidom omeđena prostranstva, mjesta na kojima zrak ima okus kadulje, smilja i svih vrsta pomiješanih otočnih trava. 

Smještaj - Hotel Malin

Uređenju samog smještaja posvetili smo ipak najveću pažnju. Udobnost garantiramo u svakoj vrsti smještaja.

Stepenice od „Standard room-a“ do „Mulino suit-a“ tek su put od komfora prema luksuzu, a prema želji i potrebi pojedinca. 
Recepcija hotela otvorena je 24 sata, a stručno osoblje uvijek na usluzi gostu. 

Opis sobe:

Soba s balkonom na morsku stranu (24 - 27 m2) - klimatizirana i opremljena SAT TV, telefon, pisaćim stolom, mini barom, sefom, sušilom za kosu. U sobi se nalazi pomoćni ležaj koji je prikladan za dvoje djece do 12 godina (sofa na razvlačenja 130 x 200 cm). Soba ima jednu kupaonicu s tušem.

Ponuda uključuje i: piće dobrodošlice + neograničeno besplatno korištenje unutarnjeg bazena u novootvorenom wellness centru + 1x besplatno korištenje sauna do 2 h(turska, finska, bio, infra red) u novootvorenom wellness centru + detox čajevi i osvježavajuće voće u relax zoni wellness centra + 50% popusta na sve tretmane u wellness & spa centru koji nisu uključeni u ovaj paket + besplatan parking + besplatan WIFI + boravišna pristojba, sve za 2 osobe.

Uživajte u delicijama povodom Dana šparoga i mlade krčke janjetine

U ponudi na bazi jela od šparoga i mlade krčke janjetine možete uživati od kraja ožujka do sredine svibnja. Ispunite svoj duh šetnjom uz more i uživanjem u posebnim delicijama pripremljenim na bazi ‘proljetnog čistača organizma’ – divlje šparoge. Za sve one željne domaće kuhinje, u à la carte restoranu Mulino, pripremili smo jela od mlade krčke janjetine i krčkog ovčjeg sira.

Menu povodom Dana šparoga i mlade krčke janjetine pogledajte ovdje. Nadoplata za tematsku večeru Dani šparoga u restoranu Mulino na plaži 50,00 kn po osobi na licu mjesta (3 slijeda, ne uključuje piće).