Osjetite udobnost klasičnog madraca za zdrav, čvrst i ugodan san! Furnitura Vam predstavlja Madrac Perfect Evergreen u 7 različitih veličina i 50% popusta s besplatnom dostavom za cijelu Hrvatsku!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Madrac PERFECT EVERGREEN je klasičan madrac s bonell oprugama te antialergenom i protubakterijskom presvlakom koji garantira udobno spavanje i ležanje. Za sve generacije! Kupon vrijedi do 30.05.2019.

Osjetite udobnost klasičnog madraca, koji je brojnim generacijama donio naspavane noći!

Klasičan madrac, kakvog najviše volite. Za sve generacije!

Dostava vrijedi za cijelu Hrvatsku i besplatna je! Dostava će se izvršiti u roku 14 - 21 dan od dana slanja podataka i dogovora s Partnerom!

PERFECT MADRACI – za sve i svakoga u vaši obitelji, koji si žele jednostavno dobro spavanje

Pitate se koji madrac je pravi za vas? Ako čitate opise i u njemu se nađete, onda je to pravi odabir za vas!

To je klasičan madrac, kao što ga najviše volite i napravljen je za sve generacije. 

KLASIČAN MADRAC, KAKVOG NAJVIŠE VOLITE

Testirana tehnologija s bonell oprugama nudi kvalitetno spavanje brojnim generacijama. Zašto mu ne bi vjerovali i vi? Madrac PERFECT EVERGREEN nudi udobno spavanje i ležanje jer odlično podupire tijelo, lakša pritisak na pojedinačne dijele tijela i noć za noću vas zaljulja u mirno spavanje.

KLASIČNE OPRUGE BONELL - JOŠ UVIJEK PRAVI ODBIR ZA LJUBITELJE TVRĐIH LEŽIŠTA 

Jedro madraca PERFECT EVERGREEN sadrži klasične opruge Bonell. Napravljeno iz opruga, koje su međusobno povezane sa spiralnom žicom. Ležište s jedrom Bonell se tijelu prilagođava i osjetimo ga kao tvrđe. Navoj opruga pa je na vrhu i ispod širi nego u sredini.

PLAST PJENE OKO OPRUGA 

Za udobnost na oprugama i učvršćenje rubova madraca su stručnjaci dodali još plast filca i 1,5 cm kvalitetne poliuretanske pjene, što čete osjetiti kao tanju plast mekoće nad čvrstim madracem. Madrac PERFECT EVERGREEN se tijelu prilagodi, međutim u nju nećete potonuti. Rubovi madraca su dodatno ojačani s 4 cm pjenom, koja sprječava pretjerano tonjenje.

PROTUBAKTERIJSKA PRESVLAKA  

Presvlaka madraca je iz mješavine pamuka (60 %) i lycra (40 %) i ima dodatnu protubakterijska zaštitu. Zaštita se pobrine, da se zbog odvajanja znoja kad spavate u madracu ne počnu skupljati neprijatni mirisi.

LUKSUZNA, ZRAČNA I ANTIALERGENA PRESVLAKA 

Za potpun osjećaj luksuza ima ležište PERFECT RELAX još presvlaku iz poliesterske tkanine. Tkanina je prošivena s pamučnom tkaninom. Za uvijek svježe spavanje je presvlaka zaštićena s protubakterijskim zaštitom Silver+ na osnovi srebrnih ionov, koji sprječavaju nastanak neprijatnih mirisa.

TEHNIČKI PODACI

PODRŠKA: klasične bonelli opruge - 8 cm pjena oko jezgre učvršćuje ležaj na rubu - filc je položen na jedro i dodatno utvrdi ležište - na svakoj strani 2 cm sloj poliuretanske pjene

PRESVLAKA: reljefna tkanina – napravljena je iz 60% pamuka i 40% lycra - nema uklonjivu presvlaku - antibakterijska zaštita

Visina: cca 20 cm

Predviđeno za korisnike težine: 40-95 kg

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezno proslijediti kupon (KOD i ID) i podatke za dostavu (ime i prezime, kontakt broj, adresa) na mail info@furnitura.hr!