Big Mamma se vratila, jača i bolja nego ikad! Izaberite Burger Night&Disco Mamma Party 12.04. ili Finger Food&FadeOut Band 13.04. i povedite ekipu u nezaboravan provod! Za 4 osobe, već od 129 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U sklopu hotela Diplomat u Novom Zagrebu svoja vrata otvorio je Big Mamma Pub i poziva Vas na spoj odlične klope, glazbe i druženja u vrhunskom ambijentu! Kupon vrijedi za 4 osobe! Kupon vrijedi za petak 12.04. ili subotu 13.04.2019.

Big Mamma se vratila, jača i bolja nego ikad! Izaberite dan i menu!

Burger Night & Disco Mamma Party, petak 12.04.: 4x BBQ burger s pomfritom i hrskavim kolutićima, 4x desert (torta od jagoda ili cheesecake ili tiramisu)

Finger Food & FadeOut Band, subota 13.04.: Big Mamma plata za 4 - 1x proljetne rolice s piletinom i povrćem u slatko ljutom umaku, 1x prženi pileći prutići u aurora umaku, 1x pileća krilca u spicy umaku Big Mamma, 1x ljuto slatka svinjska rebrica u BBQ umaku, 1x mozzarella pohani štapići, 4x pomfrit od batata, 4x pomfrit

Spremna za nove lude avanture. Big Mamma pub poseban je pub.

Mnoge generacije su voljele Big Mammu koja je za njih uvijek imala razumijevanja. Brojni vole ovo mjesto od prvog dana i zato novo ruho za cilj ima buđenje osjećaja kao kod kuće.

Dizajnirali smo jedinstveno okruženje koje je s vremenom ispunjeno detaljima i duhom.

U pubu Big Mamma možete pronaći iskrenu i toplu atmosferu, koja budi zadovoljstvo u Vama. Možete popiti pivo s prijateljima ili kolegama, nakon uspješnog radnog dana ili kliznuti petkom ranije s posla i pozdraviti njegovo veličanstvo, razdoblje bez stresa – vikend!

Odlična pub ponuda jela i izvrsno pivo: to su osnovni elementi za pub koji poštuje sebe. U pubu Big Mamma, možete provesti svoje posebno osmišljene večeri, organizirati večere za poslovne partnere i kolege, a rođendani, koktel prijemi i razne obljetnice su nam posebna strast pri organizaciji.

Rado za Vas organiziramo domjenke, svadbe, rođendane, poslovne sastanek, proslave, promocije, krštenja i obljetnice!

Dobra zabava uvijek traži i dobru klopu. U kuhinji glavnu riječ vodi Big Mamma, koja ništa ne prepušta slučaju, zato jela s njenim pečatom oduševljavaju nepca svih generacija.

FADEOUT BAND

Fadeout band je osnovan krajem 2016. godine sasvim prirodnim slijedom.

Naime, petoricu iskusnih muzičara sa dugogodišnjim iskustvom na gažama, svadbama i ostalim eventima sudbina je spojila sa njihovom boljom polovicom Ines i zajedno su krenuli u ovu divnu avanturu.