Proljetno buđenje u Dalmaciji! Uživajte u 2 dana/1 noć ili 3 dana/2 noći s polupansionom u Hotelu Horizont 4* u Baškoj Vodi s korištenjem bazena, saune, fitnessa, za 2 osobe!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite između tjedne (ned-čet) ili vikend (pet-sub) opcije! Paket proljetnog buđenja za dvoje uključuje korištenje slatkovodnog bazena, hidromasažnog bazena, sauna i fitness centra! Dodatni popust - dijete do 12 god. na pomoćnom ležaju gratis! Kupon vrijedi od 29.03. do 19.04.2019.

HOTEL HORIZONT 4* Baška Voda

Smješten na prekrasnoj lokaciji uz promenadu i u okruženju borove šume, svega 50 metara od mora i centralne plaže, samo 200 metara od centra Baške Vode, hotel Horizont je pravi izbor pri odabiru smještaja i opuštajućeg boravka za vrijeme Vašeg posjeta ovom centralnom dijelu Jadranske obale.

Na pet katova hotel nudi ukupno 202 lijepo uređenih i dobro opremljenih soba i apartmana, od kojih većina sa svojih balkona pruža bočni pogled na more.

Široka ponuda wellness usluga u kombinaciji modernih tretmana sa različitim drevnim SPA kulturama stvara jedinstven doživljaj i poticaj totalnom blagostanju.

U vaše slobodno vrijeme možete zaigrati tenis ili uživati u partiji biljara, sportovima na vodi, vježbati u teretani, osvježiti se u jednom od jacuzzija , na bazenima ili oživjeti um i tijelo u čarobnom Svijetu sauna. Ovdje u hotelu Horizont**** ste uvijek dobrodošli, a mi Vas pozivamo da pronađete svoje mjesto pod suncem!