Poklonite svome tijelu brigu, zdravlje i formu bogatim paketom od 15 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u salonu The Room Beauty & Hair u Osijeku uz čak 73% popusta!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pokrenite proces mršavljenja, poboljšajte izgled kože tijela i recite "zbogom" celulitu uz čak 15 tretmana po fenomenalnoj cijeni! Kupon se može iskoristiti do 31.05.2019

Paket od 30 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u Frizersko-kozmetičkom salonu The Room Beauty & Hair u Osijeku uključuje:

2x vacuslim 48

3x anticelulitne masaže

5x maderoterapija

5x limfnih drenaža

VACUSLIM 48

Nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciju celulita te preoblikovanje obujma, koja se brzo i lako može primijeniti kada treba ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela.

Za dobar efekt preporuča se paket 6 do 12 tretmana koji se izvode 3x tjedno, a po završetku tretmana u salonu i korištenje kućne njege; seruma i kreme. Na taj način cijeli tretman traje 48 dana.

Mjerljivo smanjenje opsega već nakon prvog tretmana

Poboljšanje izgleda i tonusa kože nakon serije tretmana

Eliminacija suvišne tekućine

Metaboličko djelovanje aktivnih supstanci na proces lipolize (razlaganje masnih naslaga)

Vakumom se istovremeno postiže sauna i preso efekt (efekt limfne drenaže)

Vacuslim 48 anticelulit & sliming metoda se može primjenjivati kao samostalni paket tretmana ili se može kombinirati za postizanje boljih i bržih rezultata anticelulitnim tretmanima i tretmanima mršavljenja kozmetičkim aparatima radiofrekvencije, elektrostimulacije, vakuuma i ručnih anticelulitnih masaža.

ANTICELULITNA MASAŽA

Anticelulitna je masaža čvrsta, ponekad i bolna, usmjerena ja na ”razbijanje” celulita. Provodi se anticelulitnim uljem jedinstvene recepture koja udružuje više prirodnih ulja za njegu te izabrana eterična ulja koja pospješuju prokrvljenost kože.

Eterična  ulja pomažu u razgradnji masnoća, aktivira rad limfnog sustava i pospješuje uklanjanje otrova iz tijela.

MADEROTERAPIJA

Tehnika masaže koja se zasniva na korištenju anatomski izrađenih elemenata od drveta. Ova terapija predstavlja znatno kvalitetniji vid masaže i namjenjena je osobama sa disproporcionalnim, lokalnim masnim naslagama, viškom vode, toksinima u potkožnom tkivu, borama i celulitom. Može se koristiti za dobivanje čvrstine tijela, zategnutosti kože, za smanjivanje i lokalizaciju broja masnih stanica, bora na licu i drugim dijelovima tijela.

Djelovanje: stimulira se i popravlja ravnoteža energije, smanjuje stres, oslobađaju mišići i zglobovi od bolova, opuštanje tijela i uma, stimulacija limfnog sustava, ubrzanje metabolizma, razbijanje celulita, sagorjevanje masti, tonus i zatezanje, redukcija obujma.

Masažom dopiremo duboko unutar kože čime se aktiviraju stanice iznutra. Zbog toga terapija je posebno efektivna za oblikovanje i smanjenje obujma struka, eliminaciju masti na bokovima, definiranje nogu, zatezanje butina i nogu, definiranje ruku.

LIMFNA DRENAŽA - Presoterapija

Oprema Presoterapije, drugog naziva limfne drenaže, sastoji se od digitalne upravljačke jedinice s LED ekranom i posebnim odijelom (za noge, ruke, struk i stražnjicu). Koristi se za ublažavanje i uklanjanje masnoća kroz aktivaciju limfne drenaže. Idealno za uklanjanje masnoća,toksina uz stimulaciju krvožilnog sustava i cirkulacije.

Aparat radi po principima ručne limfne drenaže tako da se pravilno izabranim programom što imitira rad ruku, pravilno fiziološki izdreniraju noge, stražnjice i trbuh. Na taj način znatno poboljšamo prokrvljenost tkiva, eliminiramo metabolite iz njih te znatno umanjujemo količinu međustanične tekućine koja je u velikoj mjeri odgovorna za zastoj. Iskazao se nenadomjestiv u terapiji svih stupnjeva celulita!

Blagotvorno djeluje na uklanjanje celulita i masnoća, osobito u kombinaciji s drugim programima

Potiče cirkulaciju krvi i na taj način sprječava nastanak upala – preporuča se za osobe koje mnogo sjede ili stoje

Pomaže eliminirati otrovne tvari iz tijela stimulirajući vensku i limfnu cirkulaciju

Promiče uklanjanje viška tekućine iz tijela i kod upaljenih vena

Dobro funkcioniranje limfnog sustava predstavlja vrlo učinkovitu detoksikaciju organizma. Presoterapija je posebno  pogodna za probleme oticanje nogu i sve tretmane oblikovanja tijela.

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna rezervacija termina na telefon 031/ 531 257 ili e-mail theroom.os40@gmail.com.